Zoekboek
Boek

Zoekboek (cop. 2013)/ Peyo Creations, Thierry Culliford, Jeroen De Coninck & Miguel Diaz Vizoso ; [vert. uit het Frans: Kris De Saeger ... et al.]

Prentenboek met zeer gedetailleerde zoekplaten in kleur, waarop steeds Babysmurf, Brilsmurf of Potige Smurf centraal staat. Maar er moeten nog veel meer smurfen en voorwerpen gezocht worden, op allerlei plekken in Smurfenland. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

Heruitgave, nu in klein formaat, van een bundel met drie eerder uitgegeven zoekplatenboeken over Babysmurf, Brilsmurf en Potige Smurf. De afzonderlijke uitgaven verschenen in 2008 ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de Smurfen. De 33 kijkplaten gaan over de wereld van het bekende blauwe Smurfenvolkje. Per dubbele pagina is er een andere situatie te zien, onder andere de grote lenteschoonmaak in Smurfendorp, een feest in het dorp, de Smurfen in een kasteel, bij de kikkerpoel en in het hol van Gargamel. In een kadertje linksboven staan enkele regels tekst over de situatie. Babysmurf, Brilsmurf en Potige Smurf zitten ieder om de drie platen verstopt (versmurft). Het is de bedoeling dat kinderen hen zoeken. Daarna kunnen ze met de zoekopdrachten rechtsonder naar Smurfenvriendjes en voorwerpen zoeken. De kleurige illustraties staan erg vol (door het kleinere formaat van deze uitgave soms té) en zorgen voor veel 'zoekplezier'. De antwoorden zijn achterin te vinden. Op de schutbladen voor- en achterin worden de belangrijkste Smurfen voorgesteld. Uitgevoerd met een rood elastiek dat om het omslag heen kan worden getrokken. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002250880

Titel Zoekboek
Auteur Jeroen De Coninck ; Miguel Diaz Vizoso ; ... Culliford
Secundaire auteur Kris De Saeger
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Antwerpen : Standaard, cop. 2013
Overige gegevens 71 p - ill - 22 cm
Annotatie Oorspr. titel in groot formaat (30 cm): Groot zoekboek. - Cop. 2010
ISBN 9789002250880
PPN 35509214X
Thematrefwoord Zoekplatenboeken
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zoekboeken