Designed for living
Boek

Designed for living (cop. 2008)/ [text by: Avelyn Davidson, photogr. by: Animals Animals ... et al. ; ill. Weldon Owen Inc.]

Beknopte informatie over zoogdieren die in de vrije natuur leven. Hoe komen zij aan voldoende voedsel en hoe weten ze zichzelf te beschermen? Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 11 t/m 14 jaar.

Recensie

In een met kleurenfoto's rijk geïllustreerde Engelse uitgave wordt het leven van zoogdieren in de vrije natuur uiteengezet. Hoe weten de dieren zich in leven te houden: hoe komen zij aan voldoende voedsel en hoe weten zij zichzelf te beschermen? Het boek maakt deel uit van 'InfoQuest'*, een aantal reeksen schooluitgaven die ondersteuning willen bieden bij het zelfstandig werken in het onderwijs. Dit boek is bestemd voor niveau drie, voor kinderen met een wat bredere basiskennis van de Engelse taal. Om alles te begrijpen, zal de leerling veel in het boekje vinden, maar ook het een en ander moeten opzoeken in een encyclopedie of een Engels woordenboek. Het is een schooluitgave om individueel mee te werken of juist om bepaalde onderwerpen ter discussie te stellen in de groep. Het is een boekje dat veel biedt in kort bestek en dat zeker ook thuishoort in de schoolbibliotheek om daar aan de leerling zijn diensten te bewijzen, bijvoorbeeld bij het voorbereiden van een spreekbeurt of bij het opzoeken van documentatiemateriaal. Vanaf ca. 11 t/m 14 jaar.

Specificaties

Engels | 9789086640867

Titel Designed for living
Auteur Avelyn Davidson
Type materiaal Boek
Uitgave [Zuidhorn] : Schoolsupport, cop. 2008
Overige gegevens 24 p - ill - 22 cm
Annotatie Met index
ISBN 9789086640867
PPN 315179732
Rubriekscode 598.9
Taal Engels
Onderwerp algemeen Zoogdieren
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Zoogdieren