Het Bourne ultimatum
Boek

Het Bourne ultimatum (2013)/ Robert Ludlum, [vert. uit het Engels: Frans Bruning ... et al.]

Een eerzame professor wordt gedwongen de identiteit van een huurmoordenaar aan te nemen om zo een val te zetten voor 's werelds gevaarlijkste terrorist.

Recensie

Jason Bourne, de gewezen huurmoordenaar, heeft opnieuw zijn oorspronkelijke identiteit aangenomen en leeft rustig en gelukkig met zijn gezinnetje tot zijn oude aartsvijand, Carlos de Jakhals, geheel onverwacht een aanslag pleegt op zijn leven. Jason vermoedt de inmenging van Medusa, een organisatie die de meest wrede en meedogenloze Vietnamveteranen als uitvoerende krachten heeft. Medusa wordt geleid door Amerikaanse topfunctionarissen en wanneer Jason in hun verleden graaft en verbanden legt, heeft hij er een machtige vijand bij. Deze lijvige thriller van bestsellerauteur Ludlum is een zelfstandig te lezen vervolg op 'Het Bourne bedrog' en 'Het Bourne dubbelspel'*. Een gewelddadig verhaal met een knappe intrige en verrassende en geloofwaardige gebeurtenissen. Kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789024561032

Titel Het Bourne ultimatum
Auteur Robert Ludlum
Secundaire auteur Frans Bruning
Type materiaal Boek
Editie 19e dr;
Uitgave Amsterdam : Luitingh-Sijthoff, 2013
Overige gegevens 671 p - 21 cm
Annotatie Vert. van: The Bourne ultimatum. - New York : Random House, 1990 - Oorspr. titel: Het Medusa ultimatum. - Utrecht : Luitingh-Sijthoff, 1990 - Vervolg op: Het Bourne bedrog en Het Bourne dubbelspel
ISBN 9789024561032
PPN 352199954
Genre thriller
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Bourne collectie
Boek

De Bourne collectie (2012-...)

vol. 3
Uitgeleend