Robert Ludlum's Het Bourne testament
Boek

Robert Ludlum's Het Bourne testament (2013)/ Eric van Lustbader, [vert. uit het Engels: Frans van Delft]

Wanneer Jason Bourne wordt verdacht van een dubbele moord en door een moordenaar wordt gevolgd, wil hij weten wie hierachter zit.

Recensie

De bestsellerauteur schreef eerder drie boeken over spion/huurmoordenaar Jason Bourne, de valse identiteit van professor David Webb. Hier is Jason Bourne terug: het verhaal is geschreven door Eric Van Lustbader (auteur van onder meer thrillers als 'De Ninja' en 'De Miko'). Webb is niet langer actief als Bourne en leidt een normaal leven als professor aan de Universiteit van Georgetown. Maar dan wordt er een aanslag op hem gepleegd, terwijl zijn twee beste vrienden worden vermoord. Hij wordt verdacht, zal zelf zijn onschuld moeten bewijzen, de schuldigen en hun redenen vinden. Het wordt nog moeilijker omdat zijn leven ook bedreigd wordt door een killer die een kat-en-muisspelletje speelt. Tenslotte werken zij samen om een aanslag met een biologisch wapen op een topconferentie te voorkomen. Van Lustbader heeft zich perfect aangepast aan de vorige Bourneverhalen. Spanning vooral en mysterie, 'onmogelijke' ontsnappingen, man-tegen-mangevechten, maar ook psychologie, wetenschap, cultuur, godsdienst, geografie - licht en geïntegreerd. Ook ontbreken de bloedmooie vrouwen niet. Evenmin de kwade genius die als in een James Bond-film op wereldheerschappij uit is. Kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789024561056

Titel Robert Ludlum's Het Bourne testament
Uniforme titel Het Bourne testament
Auteur Eric Van Lustbader
Secundaire auteur Frans van Delft ; Robert Ludlum
Type materiaal Boek
Editie 8e dr;
Uitgave Amsterdam : Luitingh-Sijthoff, 2013
Overige gegevens 447 p - 21 cm
Annotatie Franse titel: Het Bourne testament - 1e dr. Nederlandse uitg.: Amsterdam : Luitingh, 2005 - Vert. van: Robert Ludlum's Jason Bourne in The Bourne legacy. - Cop. 2004 - Vervolg op de Bourne trilogie
ISBN 9789024561056
PPN 352199962
Genre thriller
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Bourne collectie
Boek

De Bourne collectie (2012-...)

vol. 4
Uitgeleend