Jippie naar Spanje!
Boek

Jippie naar Spanje! (2013)/ tekst: Kitty van Zanten, vert.: Conty Rodriguez Alonso ; eindred. vertaalzinnen: Annemarie Steenbergen ... [et al. ; ill. Mireille Spaas]

Reisgids voor Spanje, met weetjes over gebieden, sporten, gewoontes en veel Spaanse woorden en zinnen. Verder spelletjes, raadsels, veel kleurenfoto's en stripachtige tekeningen. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Jippie gaat op reis naar Spanje. Hij vertelt van alles over dit land: over de geschiedenis, cultuur, gewoonten en gebruiken, wat je mee moet nemen, wat je onderweg tegen kunt komen, sport, eten en drinken, maar ook over de verschillende regio's, plaatsen en vakantieplekken. Het leuke aan deze gids is dat het een combinatie van een reis- en taalgids is. Kinderen leren Spaanse woorden en zinnen rondom verschillende onderwerpen in de vorm van vertaalzinnen en 'struikelzinnen'. Ook bevat deze gids veel (taal)spelletjes en weetjes om onderweg te doen of juist als kinderen op de plaats van bestemming zijn. Het boek heeft een moderne, frisse uitstraling in felle kleuren. Elk onderwerp heeft een eigen kleur. Drukke lay-out en soms vrij veel tekst. Het boek is bedoeld voor kinderen die op vakantie gaan naar Spanje, maar ook om Spaans te leren. Verder kan het worden gebruikt voor bv. spreekbeurten en werkstukken. Met (tweetalige) inhoudsopgave, uitgebreide woordenlijst Nederlands-Spaans en website www.jippieopreis.nl. Maakt deel uit van de serie 'Wat & hoe: Kids!'. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789021553139

Titel Jippie naar Spanje!
Auteur Kitty van Zanten
Secundaire auteur Conty Rodriguez Alonso ; Annemarie Steenbergen ; Mireille Spaas
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Utrecht [etc.] : Kosmos Uitgevers, 2013
Overige gegevens 127 p - ill - 21 cm
Annotatie Met lit. opg
ISBN 9789021553139
PPN 352632615
Rubriekscode Spanje 993
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spanje; Reisgidsen ; Spaanse taal; Conversatiegidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Spanje

Relaties/Serie

Wat & hoe. Kids
Boek

Wat & hoe. Kids (2011-...)

vol.
Uitgeleend