Mijn groot voertuigenboek
Boek

Mijn groot voertuigenboek kijken en ontdekken (cop. 2012)/ [ill. Wolfgang Metzger, tekst Susanne Gernhäuser ; vert. uit het Duits: Kristoff Willekens]

Wat kan een graafmachine? Welke voertuigen gebruikt de brandweer? Hardkartonnen uitgave met kleurenafbeeldingen van allerlei soorten voertuigen en korte teksten. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Groot hardkartonnen boek over auto's, tractoren en graafmachines, maar ook over bouwmachines, de brandweer en de hulpverlening. Een stevig uitgevoerd kijkboek met hardkartonnen bladzijden waarop heel veel te zien is. Het betreft ook heel specifieke voertuigen als een maïshakselaar, betonmixer, een kleine wals en een kippercontainer. De gedetailleerde en kleurrijke tekeningen, een aantal paginagroot, zijn voorzien van korte teksten om voor te lezen. Die teksten zullen voor kinderen niet altijd gemakkelijk te begrijpen zijn en hebben uitleg nodig. Iedere tekening is voorzien van een naam of kleine tekstjes om de toepassing van de voertuigen aan te duiden. Het is een oorspronkelijk Duitse uitgave, waardoor sommige voertuigen en apparaten niet overeenkomen met de Nederlandse, zoals bovengrondse brandkranen en politieauto's. Achter op het omslag staat een inhoudsopgave. Een boek om zelf te bekijken of onder begeleiding over te praten en uit te lezen. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044733037

Titel Mijn groot voertuigenboek : kijken en ontdekken
Auteur Wolfgang Metzger ; Susanne Gernhäuser
Secundaire auteur Kristoff Willekens
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, cop. 2012
Overige gegevens [32] p - ill - 27 cm
Annotatie Vert. van: Fahrzeuge. - Ravensburg : Maier, cop. 2011. - (Mein großes Bilderlexikon)
ISBN 9789044733037
PPN 355566036
Rubriekscode 657
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Vervoermiddelen
PIM Rubriek Verkeer en Vervoer
PIM Trefwoord Vervoermiddelen