Onhandig geboren
Boek

Onhandig geboren (cop. 2012)/ Bies van Ede & Carmen Slot, met tek. van Camilia Fialkowski

Joost is heel onhandig. Tot hij op een dag een apparaatje krijgt van een vreemde man die op hem lijkt. Van schlemiel wordt hij de grote held. Maar is dit wel het leven dat Joost wil? Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Joost is geen handige jongen. Wanneer er iets onhandigs gebeurt of stuk gaat, dan hoor je al snel: O ja, Joost. Want Joost is onhandig geboren en iedereen weet dat! Tot hij op een dag een apparaatje krijgt van een vreemde man die op hem lijkt. Joosts leven verandert compleet. Van schlemiel wordt hij de grote held en van onhandigheid is geen sprake meer. Maar is dit wel het leven dat Joost wil? Deel uit de reeks 'BoekenBakkers'*, die geïnspireerd is op verhalen van kinderen. Het doet sterk denken aan 'Pudding Tarzan'. Bij Joost zorgt een apparaatje voor de omslag. En Joost wordt net als Pudding Tarzan weer zijn eigen onhandige zelf. Verhaal in negen hoofdstukken, dat voorzien is van enkele paginagrote zwart-witillustraties die het verhaal aanvullen. Op het omslag een vallende Joost. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048710614

Titel Onhandig geboren
Auteur Carmen Slot ; Bies van Ede
Secundaire auteur Camila Fialkowski
Type materiaal Boek
Uitgave Tilburg : Zwijsen, cop. 2012
Overige gegevens 77 p - tek - 22 cm
Annotatie Op omslag: Geïnspireerd op het verhaal van Carmen Slot. - Stichting lezen & schrijven - Uitg. van Link. Business Creatives voor EMTÉ supermarkten
ISBN 9789048710614
PPN 340820101
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Uitvindingen ; Helden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

BoekenBakkers
Boek

BoekenBakkers (2012-...)

vol. 1
Uitgeleend