Hippe traktaties
Boek

Hippe traktaties knutselideetjes (cop. 2013)/ Katrien Van De Steene, [tekst: Whitespray ; foto's: Whitespray ... et al.]

Ideeën om cadeautjes voor een huwelijk of geboorte en traktaties voor kinderen te maken.Ideeën om cadeautjes, verpakkingen of traktaties voor kinderfeestjes te maken. Met veel kleurenfoto's. Voor opvoeders van kinderen van ca. 3 t/m 12 jaar.

Recensie

Dit opvallend kleurrijk en fris ogend boekje bevat een afwisselende verzameling van creatieve voorbeelden van zelfgemaakte cadeautjes, mooi uitgevoerde en versierde pakjes en originele snoeperijtjes. Elk hoofdstuk bevat specifieke mogelijkheden, tips en ideeën voor feestelijke gelegenheden voor kinderen en volwassenen (geboorte, verjaardag, communie, huwelijk). Al deze voorbeelden zijn stuk voor stuk duidelijk en heel begrijpelijk uitgewerkt (beschrijving, werkfoto's, -schetsjes e.d.), waardoor iedereen die graag knutselt/creatief bezig is met de instructies succesvol aan de slag kan. Hierbij kan gekozen worden voor vrij snel haalbare resultaten, maar ook voor creaties die meer tijd vergen. De gebruikte materialen c.q. ingrediëntenlijsten bevatten regelmatig minder gangbare componenten, maar door informatie over de verkrijgbaarheid (webadressen achterin) is dit niet onoverkomelijk. Overzichtelijke lay-out met veel, ook paginagrote, kleurenfoto's. Een prachtig boekje vol inspirerende ideeën voor mooie zelfgemaakte, persoonlijke, attenties. Ook geschikt voor opvoeders van kinderen van ca. 3 t/m 12 jaar. Kinderen zullen zelf ook af en toe mee kunnen helpen.

Specificaties

Nederlands | 9789401404549

Titel Hippe traktaties : knutselideetjes
Auteur Katrien Van De Steene
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, cop. 2013
Overige gegevens 87 p - ill - 22 cm
ISBN 9789401404549
PPN 356380440
Rubriekscode 624.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Handenarbeid ; Kookboeken
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Handenarbeid