Alles over One Direction
Boek

Alles over One Direction 100% onofficieel (cop. 2013)/ [foto's: FilmMagic ... et al., red.: Tekstkader ; vert. uit het Engels: Ellen Hosmar]

Kennismaking met de leden van de populaire jongensband 'One Direction'. Wat zijn hun geheimen en wat voor fan ben jij? Met testjes en veel kleurenfoto's. Makkelijk lezen vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Recensie

Ben jij een echte One Direction-fan? Dan is dit boek helemaal voor jou gemaakt! Kom alles te weten over de vijf bandleden: van bijnamen tot lievelingskleuren, van sterrenbeelden tot vreemde eigenschappen. De uitgave geeft veel informatie over de jongens en hun levens, maar biedt ook tal van testjes om de lezer te laten ontdekken wat bijvoorbeeld de eigen fanstatus is, welk muzieknummer óf welk bandlid het beste bij hem/haar zou passen. Behapbare stukken tekst zijn veelal geplaatst in collageachtige tekstvakken. Veel kleurenfoto's van de bandleden ondersteunen de teksten in een vrij grote vette letters. Zowel tekst als foto's zijn op kleurige ondergronden gedrukt, waardoor het geheel speels en hip oogt. Hier en daar zijn kleine illustraties - sterren, hartjes, pijlen of tekstballonnen - toegevoegd om het geheel wat op te leuken. De schrijfstijl is goed op de beoogde doelgroep afgestemd: de zinnen zijn kort, het taalgebruik is eenvoudig en van deze tijd. Voor iets oudere kinderen verscheen o.a. 'One Direction: het officiële fanboek'*. Geschikt voor meiden (en jongens!) vanaf ca. 8 t/m 10 jaar, die alles over deze boyband willen weten.

Specificaties

Nederlands | 9781472319999

Titel Alles over One Direction : 100% onofficieel
Secundaire auteur Ellen Hosmar
Type materiaal Boek
Uitgave Bath [etc.] : Parragon, cop. 2013
Overige gegevens [28] p - ill - 28 cm
Annotatie Oorspr. Engelse uitg.: Bath : Parragon Books, cop. 2012
ISBN 9781472319999
PPN 357297229
Rubriekscode 785.73
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen One Direction
PIM Rubriek Muziek
PIM Trefwoord One Direction