Charlie and Lola. Serie 1
DVD

Charlie and Lola. Serie 1 (cop. 2013), stemmen Jary Beekhuizen ... [et al.] ; regie Kitt Taylor ; prod. Claudia Lloyd

Vijf avonturen van Lola (4) en haar broertje Charlie (7). Charlie past vaak op Lola maar zij weet het altijd beter en wil niet naar hem luisteren. Hij verzint van alles om Lola iets te laten doen. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Deze BBC-animatieserie is gebaseerd op de populaire prentenboeken van Lauren Child. Lola is vier jaar en haar broertje Charlie is zeven. Charlie past vaak op Lola en hij is erg geduldig en aardig voor haar, maar zij weet het altijd beter en wil niet naar hem luisteren. Hij moet allerlei dingen verzinnen om Lola iets te laten doen en vindt steeds bijzondere oplossingen. De serie wordt uitgezonden op televisie bij Zappelin. Er zijn boeken verschenen gebaseerd op de animatieavonturen. De verhaaltjes zijn vrolijk en fantasierijk en de tekeningen vernieuwend, kleurrijk en fris. Bezoekers van de IMDb geven een score van 9! (uit 10). Paul Mavis (DVD Talk, i): 'Funny, touching, bouncy, and always clever and bright'. Hij vindt het zeker een aanrader. De serie won een BAFTA Children's Award voor Beste Pre-school animatie en kreeg nominaties voor de Annie award voor beste animatie televisieproductie en voor de Daytime Emmy award voor Outstanding Children's Animated Program. Deze dvd bevat vijf afleveringen. Gericht op jongens en meisjes vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8717344751377

Titel Charlie and Lola. Serie 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Kitty Taylor ; Lauren Child
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Just4Kids, cop. 2013
Overige gegevens 1 dvd-video (55 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Nederlands gesproken. - Gebaseerd op boeken van Lauren Child - Videoversie van het televisieprogramma: Groot-Brittanië : Tiger Aspect Productions, 2006
ISBN 8717344751377
PPN 35721742X
Taal Nederlands