Verkleedfeest
Boek

Verkleedfeest eenvoudig en snel gemaakt (cop. 2007)/ Deborah House, [vert. uit het Engels: Annette Rusch ; red.: Vitataal]

Vijfentwintig ideeën om kinderen te verkleden, verdeeld over de thema's toveren en griezelen, Kerstmis en feest. Met patronen, werkbeschrijving en tips om kinderen van ca. 4 tot 8 jaar erbij te betrekken.

Recensie

Uitgave met patronen om voor kinderen verkleedkleren te maken. Eerst wordt basisinformatie gegeven over naaien, stofsoorten, pompoenen en maskers maken enz. Daarna volgt de puntsgewijze, vrij gedetailleerde werkbeschrijving van 25 kostuums, verdeeld over de thema's toveren en griezelen, Kerstmis en feest. Zo zijn er verkleedkleren voor een hemelse engel, schrikbarend skelet, konijntje flapoor, vederlichte fee en hightech robot. Bij elk kostuum wordt verder informatie gegeven over de benodigdheden, de materialen, de benodigde tijd en hoe tijd te besparen is. In een kader worden tips gegeven om kinderen erbij te betrekken. Ook zijn er paginagrote kleurenfoto's van kinderen die de eindresultaten showen. Behalve sjablonen die vergroot moeten worden, is achter in het boek een los, dik patronenblad bijgesloten. Ook is er achterin een register aanwezig, maar dit biedt niet veel meer dan de inhoudsopgave voorin. Het boek biedt de mogelijkheid om niet al te moeilijke leuke verkleedkleren te maken, waar veel plezier aan beleefd kan worden door kinderen van ca. 4 tot 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789021337524

Titel Verkleedfeest : eenvoudig en snel gemaakt
Auteur Deborah House
Instelling /Vitataal, Oostum
Secundaire auteur Annette Rusch
Type materiaal Boek
Uitgave Baarn : Cantecleer, cop. 2007
Overige gegevens 143 p - ill - 25 cm - patroonblad
Annotatie Met reg - Vert. van: Quick costumes for kids. - London : Hamlyn, cop. 2006
ISBN 9789021337524
PPN 297957546
Rubriekscode 625.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Verkleden; Kinderen
PIM Rubriek Feesten
PIM Trefwoord Verkleden