De ¶bruiloft
Grote Letter Boek

De ¶bruiloft bd. 2 (cop. 2009)/ Adèle Geras, [vert. uit het Engels: Anna Livestro]

Tijdens de voorbereidingen voor een huwelijk blijken de moeder van de bruid en de stiefvader van de bruidegom elkaar al meer dan goed te kennen.

Recensie

Na een scheiding, een lichte depressie en een onwennige periode als alleenstaande moeder breken er voor Zannah (30) eindelijk gelukkigere tijden aan. Haar nieuwe vriend Adrian heeft haar ten huwelijk gevraagd en ze is vastbesloten er dit keer, in tegenstelling tot haar vorige huwelijk, een perfecte en prachtige bruiloft van te maken. Vol enthousiasme stort ze zich op de voorbereidingen, maar gedurende al het geregel begint Zannah zich langzaam aan toch zorgen te maken. Kan Adrian het namelijk echt wel zo goed vinden met haar dochtertje Isis? En, ook belangrijk: waarom rende haar moeder Joss (52), na de eerste kennismaking met Adrians stiefvader Graham, overstuur en wit weggetrokken de kamer uit? Sfeervolle, maar sentimentele roman vol drama over de liefdesperikelen, strubbelingen en geheimen van verschillende familieleden van twee gezinnen. De hoofdaandacht gaat naar de verhaallijnen van Zannah en Joss, maar het geheel wordt vanuit verschillende perspectieven beschreven. Tegen het einde wordt de plot langdradig en voorspelbaar. De auteur publiceerde eerder 'Het erfstuk' en 'Het tuinfeest'.

Specificaties

Nederlands | 9789036425797

Titel De ¶bruiloft : bd. 2
Auteur Adèle Geras
Secundaire auteur Anna Livestro
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave Abcoude : Grote Letter Bibliotheek, cop. 2009
Overige gegevens 276 p. - 23 cm
Annotatie Oorspr. Nederlandse uitg.: Houten [etc.] : Van Holkema & Warendorf, cop. 2008. - Met grote letter gedrukt - Vert. van: Made in heaven. - London : Orion, 2006
ISBN 9789036425797
PPN 315142812
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands