Supersneak
Boek

Supersneak (2009)/ door Laurie McElroy, [vert. uit het Engels: Jacqueline Bouwmeester]

Miley wil graag met haar vrienden naar de film, maar ze mag van haar vader niet uit. Als ze stiekem het huis uit sluipt, komt ze in de problemen. Vanaf ca. 12 jaar.

Recensie

Hannah Montana is de artiestennaam van het meisje Miley Stewart. Zij leidt een dubbelleven. Normaal gesproken is ze een schoolmeisje, maar daarnaast is ze een beroemd popidool. Terwijl haar vader haar verbiedt om uit te gaan, sluipt ze toch op aandringen van haar vrienden het huis uit. In de bioscoop komt ze zowel haar vader als haar broer tegen. Ook een afspraakje met een leuke jongen loopt helemaal fout aangezien hij Miley meeneemt naar een optreden van Hannah Montana. Grappig boekje naar de gelijknamige tv-serie. Het is duidelijk een directe vertaling van een van de afleveringen; het hele verhaal bestaat uit dialogen in bepaalde situaties. Karakters en omgeving worden niet beschreven. Goedkope uitgave voorzien van een foto van de hoofdrolspeelster. Het boekje bevat acht pagina's met foto's van de serie. Sommige bladzijden zijn zeer slecht gedrukt en zien er uit als goedkope kopieën. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789085740049

Titel Supersneak
Auteur Laurie MacElroy
Secundaire auteur Michael Poryes ; Kim Friese ; Jacqueline Bouwmeester
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Hoofddorp : Sanoma, 2009
Overige gegevens 125 p., [8] p. foto's - ill - 20 cm
Annotatie Op omslag: Disney. - Gebaseerd op de televisieserie Hannah Montana, geschreven door Michael Poryes, Rich Correll en Barry O'Brien. - Gebaseerd op episodes geschreven door Kim Friese - Vert. van: Supersneak. - (Hannah Montana)
ISBN 9789085740049
PPN 317033018
Taal Nederlands