Dora redt het Land van Kristal
Game (Wii)

Dora redt het Land van Kristal (cop. 2009)

Zoek samen met Dora en haar vrienden naar de kristallen die door een hebberige koning verstopt zijn en geef daarmee het Land van Kristal weer kleur.

Recensie

Vertederend spel voor de fans van Dora, bekend van de tv-serie 'Dora the explorer'. In het spel heeft een koning alle kristallen verstopt, zodat de kleuren uit het Land van Kristal zijn verdwenen. Aan Dora de taak om alle kristallen weer terug te vinden. Met dit avontuur kunnen zelfs de kleinste gamers aan de gang, want de Wii afstandsbediening hoef je alleen maar op het scherm te mikken om Dora de juiste richting op te sturen. Met mooie geanimeerde tussenfilmpjes en een spelwereld die op de tekenfilm en boeken is gebaseerd is het de ultieme game voor de echte Dora-fan. Een volwassene kan met een tweede controller meehelpen het spel te spelen. Het spel is geheel in het Nederlands. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands

Titel Dora redt het Land van Kristal
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Type materiaal Game (Wii)
Uitgave Breda : Take 2 Interactive Benelux, cop. 2009
Overige gegevens 1 optische schijf (Wii) - kleur, geluid - 1 tekst (32 p.)
Annotatie Omslagtitel. - Spel en handleiding in het Nederlands. - Systeemeisen: speelbaar met 2 personen; standaard controller; compatibel met 50Hz/60Hz; compatibel met EDTV/HDTV
PPN 327087064
Genre Adventurespel
Taal Nederlands