Vlinders voor Spek
Boek

Vlinders voor Spek ([2009])/ [Anne Wyckmans, tek. Frieda Van Raevels ; naar een idee van Marc de Bel ; coördinatie Marjolein Noé ; red. André Mettepennigen]

Spek doet heel raar. Spik snapt niet waar het van komt. Dan zien ze een mooie prinses. Spek voelt vlinders in zijn buik. Zou hij verliefd zijn? AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

Spek doet heel raar. Spik snapt niet waar het van komt. Dan komt er een mooie prinses voorbij en voelt Spek vlinders in zijn buik. Zou hij verliefd zijn? Simpel, wat mager verhaaltje uit de serie 'Spik en Spek'*, naar een creatie van de schrijver Marc De Bel. De dieren hebben zowel menselijke als dierlijke trekken en dragen kleding. Royale bladspiegel door de brede marges, dun lettertype. De vele gekleurde illustraties in animatie-achtige stijl fleuren het verhaal op. Eenvoudig taalgebruik met korte zinnen, verkleinwoorden, veel dialoog en een enkel drielettergrepig woord, AVI-M4. Voor in het boek staan de hoofdpersonen; achterin worden op een speelse wijze vragen gesteld over het verhaal. Aantrekkelijk gekleurd omslag. Een aardig en leestechnisch gezien correct verhaaltje voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059325357

Titel Vlinders voor Spek
Auteur Anne Wyckmans
Secundaire auteur Frieda Van Raevels ; Marjolein Noé ; Marc De Bel
Type materiaal Boek
Uitgave Sint-Niklaas : Abimo, [2009]
Overige gegevens 33 p - tek - 22 cm
ISBN 9789059325357
PPN 323176348
Thematrefwoord Verliefdheid
Taal Nederlands