Durham County. Season one & two
DVD

Durham County. Season one & two (2012), [starring] Hugh Dillon ... [et al.] ; dir. by Holly Dale ... [et al.]

Rechercheur Mike Sweeney is met zijn gezin verhuisd naar het rustige stadje Durham waar hij opgroeide, maar een seriemoordenaar die een reeks brute moorden pleegde, bedreigt hem en zijn gezin.

Aanwezigheid

Recensie

Twee seizoenen van een Canadese misdaadserie uit 2007-2009 met in de hoofdrol Hugh Dillon (Flashpoint). Nadat zijn collega is vermoord, verhuist rechercheur Mike Sweeney met zijn vrouw en tienerdochter van Toronto naar de saaie voorstad Durham waar hij opgroeide. Wanneer een reeks brute moorden wordt gepleegd, vermoedt Sweeney dat zijn buurman, die hij nog kent uit zijn jeugd, de dader is. Maar ook Sweeney zelf draagt een duister geheim met zich mee. In seizoen twee zit de seriemoordenaar inmiddels in de gevangenis in afwachting van zijn rechtszaak, maar hij blijft Sweeney en zijn gezin terroriseren. Een nieuwe psychopaat begaat een aantal moorden. Alessandra Stanley (The New York Times, i) noemt de sfeer dreigend en met 'film noir' trekjes en vindt de serie eng, verontrustend en verslavend. Winnaar van diverse Canadese televisieprijzen. De serie doet denken aan 'Dexter' en 'Breaking bad'. Seizoen 1 en 2 bevatten elk zes afleveringen zonder extra's.

Specificaties

Engels | 8718546520273

Titel Durham County. Season one & two
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Holly Dale ; Hugh Dillon
Type materiaal DVD
Uitgave [Alblasserdam] : Excesso Entertainment, 2012
Overige gegevens 4 dvd-video's (ca. 567 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Canada : Muse Entertainment [etc.], 2007-2009
ISBN 8718546520273
PPN 357935152
Genre thriller
Taal Engels

Relaties/Serie

Durham County
DVD

Durham County (2012-...)

vol. Seizoen 1 & 2
Uitgeleend