Person of interest. Seizoen 1
DVD

Person of interest. Seizoen 1 (cop. 2013), [starring] Jim Caviezel ... [et al.]

Als een computerdeskundige in opdracht van de overheid The Machine ontwerpt waamee grote terreurmisdaden voorspeld en dus voorkomen kunnen worden, blijkt deze computer ook kleinere misdrijven te kunnen voorspellen. Samen met een ex-CIA-agent vormt hij een geheim team om mensen ook te behoeden voor kleine misdaden.

Recensie

Amerikaanse thrillerserie uit 2012, gecreëerd door Jonathan Nolan, met Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman. Een schatrijke computerdeskundige, genaamd Harold Finch, maakt een computer, The Machine, voor de regering. Deze is ontworpen om te voorspellen welke mensen terreurdaden zullen begaan met als doel terreurdaden als die van 11 september 2001 te voorkomen. Er is echter een bijeffect. Deze computer voorspelt namelijk ook wanneer mensen betrokken zullen raken bij kleine of meer persoonlijke misdaden. De overheid heeft echter geen interesse in dit soort misdrijven dus ziet Finch kans een ex-CIA man te interesseren om hem te helpen om ook misdaden voor de kleine man te voorkomen. Samen vormen ze een geheim team. Brett Cullum (Dvd Verdict 23-9-'12) geeft 94 (van 100) punten en vindt dat door gebruik te maken van de paranoia van bewaking, twee knappe en geweldige acteurs en een team dat weet hoe je een misdaadverhaal spannend en geloofwaardig kunt maken, Person of Interest boeiende en verslavende televisie is geworden. Genomineerd voor een Primetime Emmy Award voor Soundmixing. Bevat 23 afleveringen van seizoen 1. Er zijn tot nu toe 3 seizoenen gemaakt.

Specificaties

Engels | 5051888149645

Titel Person of interest. Seizoen 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jim Caviezel
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Home Video, cop. 2013
Overige gegevens 6 dvd-video's (ca. 967 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Engels, Spaans of Frans gesproken, 8 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten, 2011 - Bevat ook o.a.: Korte documentaire: Living in an age of surveillance ; Audiocommentaar ; Gag reel
ISBN 5051888149645
PPN 357804864
Genre thriller
Taal Engels