Na de storm [Dyslexie editie]
Boek

Na de storm [Dyslexie editie] ([2013])/ Lauren Brooke, [vert. uit het Engels: Sofie de Lint]

De 15-jarige Amy probeert met haar familie de paardenranch voort te zetten, nadat haar moeder na een tragisch ongeval is overleden. Gedrukt in lettertype Dyslexie. Vanaf ca. 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Heartland is een paardenranch in Amerika waar zieke paarden worden opgevangen. Amy (15) woont en werkt daar en probeert met haar familie het bedrijf na de tragische dood van haar moeder voort te zetten. Hoogte- en dieptepunten wisselen elkaar af, maar Amy laat zich vooral leiden door haar liefde voor de paarden. Tweede deel in de serie 'Heartland'*. Amy krijgt de zwarte hengst Spartan voor behandeling op de ranch, het paard waarvoor Amy en haar moeder die stormachtige nacht op pad gingen. Zowel Spartan als Amy heeft vreselijke herinneringen aan die nacht en aan het ongeluk. Het is de vraag of Amy dit paard wel kan genezen. Onderhoudend paardenboek met veel dialogen en actie en weinig beschrijvingen. Veel gemakkelijk voor de hand liggende oplossingen, maar redelijk uitgewerkte emoties bij de hoofdpersonen. Het boek bevat helaas geen illustraties, waardoor het minder aantrekkelijk zal zijn voor moeilijke lezers. Aantrekkelijk voor paardenliefhebsters vanaf ca. 11 jaar. Editie in lettertype Dyslexie*.

Specificaties

Nederlands | 9789020694796

Titel Na de storm [Dyslexie editie]
Auteur Lauren Brooke
Secundaire auteur Sofie de Lint
Type materiaal Boek
Editie [8e dr., 1e dr. D];
Uitgave [Alkmaar] : Kluitman, [2013]
Overige gegevens 167 p - 22 cm
Annotatie Lettertype Dyslexie - 1e dr. Nederlandse uitg.: 2001. - (Heartland) - Vert. van: After the storm. - New York : Scholastic, cop. 2000. - (Heartland)
ISBN 9789020694796
PPN 355551535
Genre paarden/pony's
Thematrefwoord paarden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Heartland
Boek

Heartland (2001-...)

vol.
Uitgeleend
Lauren Brooke