Revenge. Het complete eerste seizoen
DVD

Revenge. Het complete eerste seizoen (cop. 2013)/ Mike Kelley, Madeleine Stowe, Emily VanCamp ... [et al.] ; dir. by Phillip Noyce ... [et al.]

Een jonge rijke vrouw huurt onder een valse identiteit een huis in The Hamptons om wraak te nemen op degenen die het leven van haar vader verwoest hebben.

Recensie

Seizoen 1 van een Amerikaanse dramaserie met in de hoofdrollen Emily VanCamp (Everwood; Brothers and sisters) en Madeleine Stowe (The last of the Mohicans; 12 monkeys). Hoofdpersoon is Emily Thorne, een jonge rijke vrouw die onder een valse identiteit een huis huurt in The Hamptons, een reeks luxueuze badplaatsen op Long Island. Haar doel is om wraak te nemen op degenen die het leven van haar vader verwoest hebben, met name haar nieuwe buurvrouw Victoria Grayson, de ongekroonde 'koningin van The Hamptons'. Ron Rijghard (NRC 1-6-'13) schrijft dat de serie doet denken aan klassieke soaps als Dallas en Dynasty: 'Revenge is een edelsoap om heerlijk in te zwelgen. De vormgeving is gelikt, de opdringerige close-ups talrijk en in de dialogen worden Hollywood-wijsheden niet uit de weg gegaan'. Ook prijst Rijghard de dramatische kwaliteit, gelaagde plot en de acteerprestaties van vooral Stowe als 'ijskoude lady, waarmee ze Alexis in Dynasty en Sue Ellen in Dallas in herinnering brengt.' Uitgezonden door Net5. Bevat 22 afleveringen met extra's.

Specificaties

Engels | 8717418396374

Titel Revenge. Het complete eerste seizoen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Phillip Noyce ; Emily VanCamp ; Madeleine Stowe
Type materiaal DVD
Uitgave [Hoofddorp] : Buena Vista Home Entertainment, cop. 2013
Overige gegevens 6 dvd-video's (15 uur) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Engels, Frans of Duits gesproken, 4 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van het televisieprogramma: Verenigde Staten : ABC Studios [etc.], 2012 - Bevat tevens o.a.: Nolan Ross, een expose ; De routekaart naar Revenge ; Thuis in "The Hamptons"
ISBN 8717418396374
PPN 357800176
Taal Engels