Waar is het stokstaartje?
Boek

Waar is het stokstaartje? op vakantie (2013)/ met ill. van Paul Moran, Simon Ecob en Wan, tekst van Jen Wainwright ; [vert. uit het Engels: J.H. Gever]

Tien stokstaartjes gaan op vakantie. Ze bezoeken het vliegveld, een hotel, een festival, een zwembad en nog veel meer plekken. Kun je ze allemaal terugvinden? Prentenboek met paginagrote gedetailleerde zoekplaten in kleur en achterin extra zoekopdrachten. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

Stevig zoekplatenboek waarin we de vakantieavonturen van de tien leden tellende stokstaartjesfamilie kunnen volgen. Het is een mooie reis waarop zij zeer diverse, interessante plekken bezoeken (zeventien in totaal), zoals een vliegveld, een hotel, kampeerterrein, een muziekfestival, een wildwaterrivier, een dierentuin en een museum. En elke keer is het weer een uitdaging om de stokstaartjes te vinden. Ze zijn niet de enige bezoekers en daarom is het niet gemakkelijk om in de overvolle platen een glimp van de stokstaartjes op te vangen. De meeste zijn zeer goed verscholen. Als dit echt niet lukt, kun je achter in het boek de oplossing vinden op verkleinde weergaven van de tekeningen. Ook staan daar op elke plaat nog tien extra vragen. Daarmee wordt de kijker gestimuleerd de prenten nauwkeurig te bekijken en zo heel veel verschillende mensen en situaties op de tekeningen te ontdekken. De platen zijn kleurig, vol, uiterst gedetailleerd en heel erg leuk. Daarmee is ook dit nieuwe prentenboek over de stokstaartjes, evenals 'Waar is het stokstaartje?' en 'Waar is het stokstaartje : een reis door de tijd'*, een feest om te bekijken. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025754181

Titel Waar is het stokstaartje? : op vakantie
Auteur Paul Moran ; Simon Ecob ; Wan"
Secundaire auteur Jen Wainwright ; J.H. Gever
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2013
Overige gegevens [44] p - ill - 29 cm
Annotatie Vert. van: Where's the meerkat? On holiday. - London : O'Mara Books, cop. 2012
ISBN 9789025754181
PPN 35527048X
Thematrefwoord Vakanties ; Zoekplatenboeken
Taal Nederlands