De vriendjes van Mullewapp
DVD

De vriendjes van Mullewapp (cop. 2013)

Negen avonturen waarin de drie vrienden Johnny de Muis, Frans de Haan en Waldemar het varken zich sterk maken om problemen op de boerderij op te lossen. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Negen afleveringen van een animatieserie gebaseerd op de boeken van Helme Heine. Drie vrienden, Johnny de Muis, Waldemar het Varken en Frans de Haan, leven te midden van andere dieren op de boerderij Mullewapp. Samen beleven ze kleine avonturen, waarbij ze het gestolen kunstgebit van Bello opsporen; eindeloos gras moeten halen voor de zieke koe Tante Milly (wat eet een koe veel gras!); ze in het water belanden door een lekke boot (Waldemar: 'Vet blijft drijven!'); ze vals spelen bij een hardloopwedstrijd, enz. Voorop staat dat ze elkaar altijd helpen! De grappige kleine verhaaltjes duren 5 minuten, waarbij een voice-over en gezellige tingeltangelachtige muziekjes de achtergrond vormen. De sfeer van de Heine boeken met z'n vele illustraties is bewaard gebleven. De serie Mullewapp is uitgezonden bij Zappelin. Voor peuters en kleuters vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8717344750806

Titel De vriendjes van Mullewapp
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Helme Heine
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just4Kids, cop. 2013
Overige gegevens 1 dvd-video (45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Nederlands gesproken. - Gebaseerd op de boeken van Helme Heine - Videoversie van de animatieserie voor Zappelin: Duitsland : MotionWorks, 2011
ISBN 8717344750806
PPN 357965892
Thematrefwoord Vriendschap
Taal Nederlands