Kraken met Kikker en zijn vriendjes
Boek

Kraken met Kikker en zijn vriendjes (2003)/ Max Velthuijs

Kikker zit op de rug van Eend, terwijl Eend aan het zwemmen is. Varkentje loopt met een mand met appels op haar rug. Klein, stoffen, tekstloos prentenboekje met eenvoudige, zwartomlijnde, felgekleurde illustraties en knisperpagina's. Vanaf ca. 3 maanden.

Recensie

Kikker zit op de rug van Eend, terwijl Eend aan het zwemmen is. Varkentje loopt met een mand met appels op haar rug. Haas staat met een paraplu in de regen. Klein, stoffen, tekstloos prentenboekje, verschenen onder de noemer 'mijn Kikker ritselboek'. De katoenen pagina's zijn gevuld met een knisperpapiertje, waardoor het vastpakken van het boekje en het omslaan van de pagina's geluid maken. De eenvoudige, zwartomlijnde illustraties zijn, anders dan bij de originele prentenboeken over Kikker, vrijstaand geplaatst tegen een felgekleurde (soms bijna fluorescerende) achtergrond. Knisperboekje zonder de echte 'Kikker'-kwaliteit, maar wel zeer geschikt voor baby's vanaf ca. 3 maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789025840716

Titel Kraken met Kikker en zijn vriendjes
Uniforme titel Eerste babyboekjes Mijn Kikker ritselboekje Max Velthuijs ritselboekje Kikker baby ritselboekje Mijn Kikker Ritselboek
Auteur Max Velthuijs
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Amsterdam : Leopold, 2003
Overige gegevens [8] p - ill - 15×16 cm
Annotatie Achterzijde vermeldt: Eerste babyboekjes
ISBN 9789025840716
PPN 244812829
Genre Boekstart
Thematrefwoord Stoffen boeken
Taal Nederlands