S.E.C.R.E.T.
Boek

S.E.C.R.E.T. geen oordelen, geen grenzen, geen schaamte (cop. 2013)/ L. Marie Adeline, vert. [uit het Engels] door Marike Groot en Sander Brink

Een 35-jarige serveerster krijgt het aanbod om onder leiding van een groep wijze vrouwen iets aan haar seksuele ontwikkeling te doen.

Recensie

Cassie Robichaud werkt als serveerster in Café Rose in New Orleans. Ze is een nog jonge weduwe, die alleen maar werkt en verder niets beleeft. Haar leven is saai en eentonig, ze heeft weinig vrienden. Via haar werk komt ze in contact met mensen die haar uit die eentonige cirkel willen halen, het blijkt dat ze een geheim - vrouwelijk - genootschap vormen dat zich tot doel stelt vrouwen een rijk, vol en gelukkig leven te bieden. En dat kan alleen als hun seksuele fantasieën werkelijkheid worden. En zo geschiedt met Cassie. Eerste boek uit een reeks, onder pseudoniem geschreven door een Canadese televisieproducer. Het gaat haar niet alleen om een erotische vertelling, maar ook om een feministische boodschap: ' .... En dat terwijl seks ook puur uit eigenliefde kan bestaan. Je haalt er kracht, zelfvertrouwen en controle uit.' Onwaarschijnlijk verhaal, met alle clichés uit het genre; maar de erotische passages steken stilistisch gezien boven het gemiddelde uit. Kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789022960271

Titel S.E.C.R.E.T. : geen oordelen, geen grenzen, geen schaamte
Uniforme titel Secret
Auteur L. Marie Adeline
Secundaire auteur Marike Groot ; Sander Brink
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Orlando, cop. 2013
Overige gegevens 256 p - 22 cm
Annotatie Vert. van: S.E.C.R.E.T. - Doubleday Canada, cop. 2013
ISBN 9789022960271
PPN 355526786
Genre erotisch verhaal
Taal Nederlands