Vriendschapsbandjes maken
Boek

Vriendschapsbandjes maken (cop. 2013)/ Inge Walz, [vert. uit het Duits: Emmy Middelbeek-van der Ven]

Maak vriendschapsbandjes in verschillende kleuren en patronen. Stapsgewijze uitleg van 14 bandjes met paginagrote kleurenfoto's van het eindresultaat. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Recensie

Hoe maak je vriendschapsbandjes? In dit eenvoudig uitgegeven boekje worden bandjes gemaakt met allerlei patronen, in verschillende kleuren en met materialen als kraaltjes. Na een opsomming van benodigde materialen en de uitleg van een aantal basistechnieken volgen veertien ideeën voor bandjes. Op elke rechterpagina staat een paginagrote, mooie foto van een bandje. Op de tegenoverliggende pagina's is alle belangrijke informatie in een vast format gegoten. In een overzicht staat informatie over de benodigde materialen. In korte teksten (vrij klein lettertype) wordt stap voor stap de werkwijze uitgelegd. Soms staat in een gekleurd kader nog een persoonlijke tip voor bv. kleurvarianten of versiering. Geniete handelseditie, maakt deel uit van de serie 'Kids creatief'*. Uitnodigend knutselboekje voor thuis, op school, buitenschoolse opvang en vereniging. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044737899

Titel Vriendschapsbandjes maken
Auteur Inge Walz
Secundaire auteur Emmy Middelbeek-van der Ven
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, cop. 2013
Overige gegevens 36 p - ill - 22 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: knoop zelf de leukste ontwerpen - Vert. van: Freundschafstbänder selbst geknüpft. - Stuttgart : Frechverlag, cop. 2009
ISBN 9789044737899
PPN 35779835X
Rubriekscode 626.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Vlechtwerk
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Vlechtwerk