Flashpoint. Het zesde seizoen
DVD

Flashpoint. Het zesde seizoen (cop. 2013), [starring] Ty Olsson ... [et al.] ; prod. by John Calvert ; dir. by Kelly Makin ... [et al.]

De Strategic Response Unit wordt ingeschakeld bij zaken die te moeilijk zijn voor de gewone politieagenten, zoals gijzelingen, bomdreigingen of iemand die zelfmoord wil plegen. Het team bestaat uit verschillende specialisten, zoals scherpschutters, onderhandelaars en tactische analisten.

Recensie

Een Canadese televisieserie over het werk van de Strategic Response Unit, een speciale eenheid van de politie in Toronto, vergelijkbaar met een Amerikaans SWAT-team of een Nederlands arrestatieteam. Het team staat onder leiding van Gregory 'Greg' Parker (Enrico Colantoni) en bestaat uit ongeveer zes personen, waarvan één vrouw, Julianna 'Jules' Callaghan (Amy Jo Johnson). Het team wordt ingeschakeld bij zaken die te moeilijk zijn voor de gewone politieagenten, zoals gijzelingen, bomdreigingen of iemand die zelfmoord wil plegen door van een dak te springen. Daarom bestaat het team uit verschillende specialisten, zoals scherpschutters, onderhandelaars en tactische analisten. Naast de nodige actie met geavanceerde wapens en technische snufjes is er ook veel aandacht voor het psychologische effect op agenten en hun familie, op de slachtoffers en ook op de daders. In seizoen 6 houdt een terrorist de hele stad gegijzeld met radioactieve bommen. Uitgezonden door SBS6 en Veronica. Seizoen 6 (2013) is het laatste seizoen en bevat 13 afleveringen.

Specificaties

Engels | 8713045238391

Titel Flashpoint. Het zesde seizoen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Kelly Makin ; Ty Olsson
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Entertainment One, cop. 2013
Overige gegevens 3 dvd-video's (ca. 520 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Canada : Avamar [etc.], 2012
ISBN 8713045238391
PPN 362957401
Genre thriller
Taal Engels

Relaties/Serie

Flashpoint
DVD

Flashpoint (2012-...)

vol. Seizoen 6
Uitgeleend