Love's abiding joy
DVD

Love's abiding joy (2013)/ Erin Cottrell ... [et al.], prod. by Brian J. Gordon, Erik Olson ; dir. Michael Landon jr.

Willie en Missie hebben een gezin opgebouwd maar kunnen nauwelijks leven van de ranch. Willie besluit sheriff te worden.

Recensie

Amerikaanse televisiefilm uit 2006 van Michael Landon jr., de vierde van tien films die gebaseerd zijn op de boekenreeks van Janette Oke (vertaald als 'Band van de liefde'). Het geloof in God's leiding speelt een belangrijke rol in deze verhalen. In de hoofdrollen Erin Cottrell en Logan Bartholomew. In het vierde deel hebben Missie en haar man Willie zich gevestigd in het verre westen. Ze hebben inmiddels een gezin met opgroeiende kinderen. Omdat ze maar nauwelijks kunnen leven van de boerderij gaat Willie werken als sheriff. Missie's vader kan hun komen bezoeken nu de spoorweg is doorgetrokken. Helaas wordt deze vreugdevolle hereniging overschaduwd door een tragedie. Gebruikers op de imdb geven 6.2 (van 10) punten.Voor de liefhebbers van series als 'Het kleine huis op de prairie' en 'Dr. Quinn, medicine woman'.

Specificaties

Engels | 8715664103159

Titel Love's abiding joy
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Michael Landon ; Erin Cottrell ; Janet Oke
Type materiaal DVD
Uitgave [Schelluinen] : Dutch Filmworks, 2013
Overige gegevens 1 dvd-video (ca. 84 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. - Gebaseerd op het boek van Janette Oke - Videoversie van de televisiefilm: Verenigde Staten : Alpine Medien [etc.], 2006
ISBN 8715664103159
PPN 357802748
Genre familieroman - historische roman - protestants milieu
Thematrefwoord Pioniers ; Verenigde Staten; 19e eeuw
Taal Engels