Durham County. Season three
DVD

Durham County. Season three (2013), [starring] Hugh Dillon ... [et al.] ; dir. by Adrienne Mitchell ... [et al.]

Rechercheur Mike Sweeney staat aan het hoofd van een speciale politie-eenheid in Durham Region en krijgt opdracht de moord op twee drugskoeriers te onderzoeken.

Aanwezigheid

Recensie

Het derde, laatste seizoen (2010) van een Canadese misdaadserie met in de hoofdrol Hugh Dillon (Flashpoint). Rechercheur Mike Sweeney is een aantal jaren geleden met zijn vrouw en tienerdochter verhuisd van Toronto naar de saaie voorstad Durham (Zuid-Ontario) waar hij opgroeide. Sweeney en zijn gezin kregen te maken met twee seriemoordenaars, en ook zijn eigen duistere verleden speelde weer op. Inmiddels staat Sweeney aan het hoofd van een speciale politie-eenheid en krijgt opdracht de moord op twee drugskoeriers te onderzoeken. Zijn dochter, onlangs afgestudeerd aan de politieacademie, wordt aan het team toegevoegd en gaat undercover. Een spannende serie met een 'film noir'-sfeer, winnaar van diverse Canadese televisieprijzen. Zes afleveringen zonder extra's.

Specificaties

Engels | 8715664105474

Titel Durham County. Season three
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Adrienne Mitchell ; Hugh Dillon
Type materiaal DVD
Uitgave [Alblasserdam] : Excesso Entertainment, 2013
Overige gegevens 2 dvd-video's (ca. 302 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Canada : Muse Entertainment [etc.], 2010
ISBN 8715664105474
PPN 357981472
Genre thriller
Taal Engels

Relaties/Serie

Durham County
DVD

Durham County (2012-...)

vol. Seizoen 3
Uitgeleend