Moordvrouw. Seizoen 2
DVD

Moordvrouw. Seizoen 2 (cop. 2013), [met] Wendy van Dijk ... [et al.] ; prod. Remco Kobus ; regie Marcel Visbeen ... [et al.]

Fenna Kramer en de andere leden van het rechercheteam krijgen te maken met lastige zaken, maar ook hun privéleven zorgt voor problemen.

Recensie

Seizoen 2 (2013) van de Nederlandse politieserie met in de hoofdrol presentatrice en actrice Wendy van Dijk (Ushi must marry) als rechercheur Fenna Kramer. Fenna is enige tijd geleden na een traumatische ervaring overgeplaatst naar het rechercheteam dat onder leiding staat van workaholic Carla Vreeswijk (Renée Soutendijk). Ze heeft hart voor de zaak, maar is impulsief en chaotisch en brengt daardoor soms zichzelf en haar collega's in gevaar. Per aflevering zijn er een of meer verhaallijnen en daarnaast is er een doorlopende verhaallijn waarin ook het verleden van Fenna weer een rol speelt. Het team krijgt te maken met zaken als handel in foute xtc-pillen, moord, kunstvervalsing en kinderhandel. In de andere rollen zien we onder meer Thijs Römer, Porgy Franssen, Fockeline Ouwerkerk, Achmed Akkabi en Bram van der Vlugt. Het eerste seizoen speelde zich af in Friesland en werd gemaakt met subsidie van het Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN), het tweede seizoen is ergens in de Randstad gesitueerd. Tien afleveringen zonder extra's. Uitgezonden door RTL4.

Specificaties

Nederlands | 8715664106327

Titel Moordvrouw. Seizoen 2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Marcel Visbeen ; Wendy van Dijk
Type materiaal DVD
Uitgave [Schelluinen] : Dutch Filmworks, cop. 2013
Overige gegevens 3 dvd-video's (ca. 402 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Nederlands gesproken - Videoversie van de televisieserie: Nederland : Endemol, 2013
ISBN 8715664106327
PPN 358185637
Genre detectiveroman
Taal Nederlands