Sugar & spice
Boek

Sugar & spice ([2013])/ Lauren Conrad, [vert. uit het Engels: Merel Leene]

Realitysoap L.A. Candy is aan het tweede seizoen begonnen. De meiden vragen zich langzamerhand af waar de show eindigt en hun echte leven begint. Vanaf ca. 15 jaar.

Recensie

Jane en Scarlett zijn verhuisd naar Los Angeles. Jane organiseert evenementen en Scarlett studeert. Ze zijn allebei gevraagd om mee te doen aan een realityshow. In dit derde deel van de serie 'L.A. Candy' raken Jane en Scarlett in verwarring. Jane weet niet welke jongen ze moet kiezen en krijgt problemen met Madison, die ook in de show meedoet. Scarlett heeft een vriend, maar is hij het wel helemaal? Voor beide meiden is het onduidelijk waar de televisieshow ophoudt en hun werkelijke leven begint. We zijn getuigen van talloze intriges tussen Jane, Scarlett en de andere televisiesterren. Daarnaast voelen de meiden zich gemanipuleerd door de producent van de show die alleen maar op jacht is naar kijkcijfers. Een echte chicklit met net iets meer diepgang. De karakters van Jane en Scarlett worden redelijk uitgewerkt. De andere karakters blijven stereotiep. De liefhebbers van deze serie zullen dit boek zeker in een adem uitlezen, maar zullen het einde van deze trilogie misschien wat onbevredigend vinden. Vervolg op 'Sweet little lies'*. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020679168

Titel Sugar & spice
Uniforme titel Sugar and spice
Auteur Lauren Conrad
Secundaire auteur Merel Leene
Type materiaal Boek
Editie [2e dr.];
Uitgave [Alkmaar] : Blossom Books, [2013]
Overige gegevens 230 p - 21 cm
Annotatie Op omslag: Deel 3 in de L.A. Candy trilogie - 1e dr. Nederlandse uitg.: 2011 - Vert. van: Sugar & spice : an L.A. Candy nover. - Harper Teen, cop. 2010
ISBN 9789020679168
PPN 356273555
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Thematrefwoord Realitysoaps
Taal Nederlands