Lemniscaat speelprentenboek
Boek

Lemniscaat speelprentenboek (cop. 2013)/ [spelletjes en teksten] Maria van Eeden, & alle Lemniscaat-illustratoren [Kees de Boer ... et al.]

Kijk naar de wolken met Aap, Kip en Krokodil of help Mejuffrouw Muis bij het vinden van rijmwoorden. Groot prentenboek met kleurenillustraties van 24 illustratoren, tel- en zoekopdrachten, puzzels en leuke spelletjes. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Groot prentenboek met op de eerste 24 dubbele pagina's een kleurenprent uit een bestaand boek. Bij elke prent staat na een zinnetje over de inhoud o.a. een zoek- of telopdracht, een puzzel of een spelletje. Het tweede deel biedt 24 geïllustreerde pagina's met speel- en doe-activiteiten. De prenten zijn getekend door bekende illustratoren uit het fonds van uitgeverij Lemniscaat. De auteur Maria van Eeden is een ervaren kinderboekenschrijfster en puzzelbedenker voor educatieve kleutertijdschriften. Dit prentenboek is prachtig om te zien en inhoudelijk zeer gevarieerd door de verschillende thema's, tekenstijlen en kleuren. De spelletjes en opdrachten zijn volledig afgestemd op de ontwikkeling en belevingswereld van kleuters in groep een en twee, maar het boek leent zich er ook voor om lekker lang in te kijken en de fantasie de vrije loop te geven. Een kwaliteitsalternatief voor het doorsnee vakantiedoeboek, zowel door de hoogwaardige inhoud als de luxueuze vormgeving. Een feest voor kleuters, (groot)ouders en leerkrachten - ook buiten de vakantie. Achterin een lijst van de titels waaruit de illustraties afkomstig zijn. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047705352

Titel Lemniscaat speelprentenboek
Uniforme titel Speelprentenboek
Auteur Maria van Eeden
Secundaire auteur Kees de Boer
Type materiaal Boek
Uitgave Rotterdam : Lemniscaat, cop. 2013
Overige gegevens [80] p - ill - 34 cm
ISBN 9789047705352
PPN 355394723
Rubriekscode 622.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spelletjes; Kleuters
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Spelletjes