Reiken naar de sterren
Dwarsligger

Reiken naar de sterren (cop. 2013)/ Bodie & Brock Thoene, [vert. uit het Engels: Carla de Laat]

Een predikant verhuist met zijn gezin naar een plattelandsstadje in Texas. Zijn twee vorige gemeenten heeft hij moeten opgeven door het gedrag van zijn rebelse 16-jarige dochter.

Recensie

Predikant Adam Wells verhuist met zijn gezin naar een plattelandsstadje in Texas. Zijn dochter, de 16-jarige Anne, is er door haar gedrag de oorzaak van dat hij zijn vorige gemeenten heeft moeten opgeven. In haar nieuwe woonplaats raakt ze bevriend met Stephen, die langzaamaan haar vertrouwen weet te winnen. Maar door de komst van een oude schoolvriend wordt een groot geheim uit het verleden van Adam onthuld met dramatische gevolgen voor het hele gezin. Een spannend verhaal over verraad en vergeving van het productieve schrijversechtpaar Thoene. Voor een protestants christelijk publiek. Uitgave in zakformaat op dundrukpapier als zogenoemde 'dwarsligger'; de regels lopen evenwijdig met de rug, zodat de lezer het boek een kwartslag moet keren en de vouw van de rug zich horizontaal halverwege de bladspiegel bevindt. Kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789460730191

Titel Reiken naar de sterren
Auteur Bodie Thoene ; Brock Thoene
Secundaire auteur Carla de Laat
Type materiaal Dwarsligger
Uitgave [Amsterdam] : Dwarsligger, cop. 2013
Overige gegevens 355 p - 12 cm
Annotatie Uitg. in samenw. met Uitgeverij Barnabas - Vert. van: Beyond the farthest star. - Grands Rapids : Zondervan, cop. 2011
ISBN 9789460730191
PPN 357162714
Genre familieroman - protestants milieu
Thematrefwoord Predikanten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Dwarsligger
Boek

Dwarsligger (2009-...)

vol. 239
Uitgeleend