Kids art
Boek

Kids art (cop. 2013)/ Traci Bunkers ... [et al., ill.: Tom Connell ; vert. uit het Engels: Uta Anderson]

Teken een zelfportret, stempel je sneakers of bedruk stickers. Stapsgewijze uitleg met tekeningen van 48 knutsels. Met kleurenfoto's van het eindresultaat. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Handen uit de mouwen: haal penselen, pennen, scharen, lijm en andere gereedschappen uit de kast en ga aan de slag! Dit stevige boek toont ons 48 gevarieerde projecten waarbij getekend, geschilderd óf geknutseld moet worden. De ideeën lopen uiteen van bijzondere tekeningen en schilderwerken tot aan het maken van kleurige (verjaardags)kaarten of langharige wollen poedels. Elk beschreven knutselidee beslaat twee pagina's waarop puntsgewijs, in tekst en beeld, beschreven wordt hoe je te werk moet gaan. Telkens wordt vermeld welk materiaal er nodig is en welke moeilijkheidsgraad het heeft. Er zijn vier niveaus, van snel en simpel tot een meesterwerk. Bij sommige knutsels is de hulp van een volwassene gewenst. Het kleurige omslag - met reliëf - oogt aantrekkelijk en uitnodigend. De lay-out met zowel tekeningen als kleurenfoto's is eveneens kleurrijk. De teksten staan in een speelse, vrij dunne letter. Voor in het boek staat een uitgebreide inhoudsopgave in vette zwarte letters, achterin uitgebreide informatie over materialen/ technieken en het register. Geschikt voor 'crea-kids' vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789043916042

Titel Kids art
Secundaire auteur Traci Bunkers ; Tom Connell ; Uta Anderson
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Tirion Art, cop. 2013
Overige gegevens 120 p - ill - 28 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: 48 projecten om te tekenen, schilderen en te knutselen - Met reg - Vert. van: Art smart. - London : QED Publishing, cop. 2012
ISBN 9789043916042
PPN 355008599
Rubriekscode 624.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Handenarbeid; Kinderen
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Handenarbeid