Vriendschapsbandjes knopen
Boek

Vriendschapsbandjes knopen (cop. 2013)/ Margriet Kors, [eindred.: Tekstbureau Omdat ; fotogr.: Gerhard Witteveen fotografie ; ill.: Chriztee Media Art]

Knoop kleurrijke vriendschapsbandjes met kraaltjes, lintjes en touwtjes. Uitleg met een of meer kleurentekeningen en een kleurenfoto van het eindresultaat. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Recensie

Wat zijn de mogelijkheden om zelf armbandjes te maken in verschillende kleuren en technieken? In deze uitgave zijn dat onder meer knopen, rijgen en wikkelen in combinatie met kralen en bedeltjes. Aan het begin van elk hoofdstuk wordt aangegeven welke materialen je nodig hebt en in de beschrijving staat exact hoe het armbandje moet worden gemaakt. Bij het hoofdstuk over knoopjes is extra aandacht besteed aan kleur. De werkwijze wordt stap voor stap in een doorlopende tekst met korte zinnen uitgelegd. Meestal staan daar een of meerdere duidelijke kleurentekeningen bij. Alle te behalen resultaten worden weergegeven met mooie, meest paginagrote kleurenfoto's. De uitgave ziet er heel kleurrijk en aantrekkelijk uit. Op het omslag wordt een aantal voorbeelden getoond. Dit boek nodigt kinderen uit om een of meer van deze bandjes voor zichzelf of anderen te maken. De auteur maakte boekjes over diverse creatieve onderwerpen. Dit is haar derde boekje over vriendschapsbandjes; in 2011 verscheen 'De mooiste vriendschapsbandjes'*. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789058772992

Titel Vriendschapsbandjes knopen
Auteur Margriet Kors
Type materiaal Boek
Uitgave Baarn : Forte, cop. 2013
Overige gegevens 47 p - ill - 24 cm
ISBN 9789058772992
PPN 356089614
Rubriekscode 626.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Vlechtwerk
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Vlechtwerk