Verborgen wijsheid
Boek

Verborgen wijsheid leer de taal van je onbewuste (2013)/ Erica Rijnsburger met Dolly Heuveling van Beek, [red.: Rita Schroën ; eindred.: Matthijs ten Brink ; ill.: Sabine Rook-Weijs]

Door middel van allerlei technieken kan men zijn bewustzijn vergroten, zodat men kan leren zonder oordeel op ontspannen wijze naar zichzelf te kijken.

Aanwezigheid

Recensie

Bewustzijnsleer, dat is waar het in dit boek over gaat en dat is heel kort samengevat een manier om je volledig te leren ontspannen, zodat je kunt leren waarnemen zonder te oordelen. Zijn met wat is. Om te kunnen leren hoe je je bewustzijn verruimt, geven de auteurs een helder inzicht in de gelaagdheid van onze persoonlijkheid en geven ze handvaten om te leren hoe je je eigen heelheid terug kunt vinden. Welke rol het superego speelt en hoe het zit met verlangens. Ook wordt uiteengezet hoe je fysieke lichaam signalen afgeeft en hoe je daar bewuster mee om kunt leren gaan. Het boek bevat veel heldere voorbeelden, bijzondere quotes en praktische oefeningen waarmee de lezer aan de slag kan. Ook bevat het een uitgebreide noten- en literatuurlijst bij elk hoofdstuk. De auteurs hebben hun krachten en ervaring gebundeld voor dit boek en zijn beiden ook bereikbaar voor persoonlijke coaching.

Specificaties

Nederlands | 9789082041507

Titel Verborgen wijsheid : leer de taal van je onbewuste
Auteur Erica Rijnsburger ; Dolly Heuveling van Beek
Secundaire auteur Rita Schroën
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Delft : Transformatie, 2013
Overige gegevens 368 p - 23 cm
Annotatie Met lit. opg
ISBN 9789082041507
PPN 363141766
Rubriekscode 417
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Persoonlijkheidsleer
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Persoonlijkheids-leer