Dochter van het bloed
Boek

Dochter van het bloed (cop. 2012)/ Licia Troisi, [ill.: Fernando Ambrosi ; vert. uit het Italiaans: Boscolo Translations ; red.: Catalina Steenkoop]

De verrezen wereld dreigt ten onder te gaan aan een vreselijke ziekte en de oorlog met de elfen woedt in alle hevigheid. Adhara is de belangrijkste schakel in deze strijd. Maar kan zij haar lot aanvaarden? Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Adhara is een Sheireen. Ze werd gemaakt om de strijd aan te binden met Marvash, het kwaad. Maar ze vecht tegen deze lotsbestemming en vlucht met prinses Amina naar het front om Amhal te zoeken, een krijger op wie ze verliefd was, maar die de kant van het kwaad heeft gekozen. Adhara komt meer te weten over haar verleden, en beseft dat ze gezegend zal moeten worden door de god Thenaar zelf, als ze wil overleven; wat betekent dat ze een gevaarlijke reis zal moeten ondernemen. Ondertussen dreigt de verrezen wereld ten onder te gaan aan een vreselijke ziekte die de elfen hebben meegebracht en woedt de oorlog met de elfen in alle hevigheid. Adhara is de belangrijkste schakel in deze strijd, maar ze beseft dit zelf eerst niet. Of het goede deze keer kan overwinnen, hangt af van het feit of ze haar lot kan aanvaarden. Tweede deel uit de fantasyreeks 'Legenden van de verrezen wereld'*. Het is een vlot lezend, spannend verhaal dat de lezer mee op sleeptouw neemt en onderdompelt in een fascinerende wereld waar de strijd tussen goed en kwaad zich steeds herhaalt. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789078345794

Titel Dochter van het bloed
Auteur Licia Troisi
Instelling /Boscolo Translations
Secundaire auteur Fernando Ambrosi ; Catalina Steenkoop
Type materiaal Boek
Uitgave Mechelen : Fantoom, cop. 2012
Overige gegevens 305 p - krt - 22 cm
Annotatie Vert. van: Figlia del sangue. - Milano : Mondadori, cop. 2009. - (Leggende del Mondo Emerso)
ISBN 9789078345794
PPN 352201711
Genre science-fiction
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Epidemieën
Taal Nederlands