Tintin's daring escape
Boek

Tintin's daring escape (2012)/ [adapt. by: Nicole Taylor, ed.: Emma Grisewood ; ill.: Judy Brown]

Tintin vindt een geheimzinnig briefje in een modelschip. Twee mannen ontvoeren Tintin en houden hem gevangen op een schip. Kan hij ontsnappen? Met foto's uit de film, opdrachten en een cd. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Sterk vereenvoudigde bewerking van het eerste deel van het verhaal van de film 'The Secret of the Unicorn'. Tintin (Kuifje) heeft een prachtige modelzeilboot gekocht. Hij vindt een geheimzinnig briefje in het schip. Twee mannen ontvoeren Tintin en houden hem gevangen op een schip. Kan Tintin ontsnappen? Deel uit de reeks 'Popcorn readers'* met bewerkingen van kinderfilms. De tekst is gedrukt in een grote letter. De tekst bevat geen moeilijke Engelse woorden en de zinnen zijn kort. Elke pagina bevat één of twee foto's uit de film. Het dunne boekje is verder nog voorzien van informatie over scheepswrakken, vijf pagina's met vragen en opdrachten en voorin twee pagina's waarop nieuwe woorden met een tekening worden toegelicht. Het verhaaltje is nauwelijks te volgen als je de film niet kent, maar er zullen weinig kinderen zijn voor wie dat geldt. Op de bijgevoegde cd wordt zowel het verhaal als alle andere informatie voorgelezen. Modern, fris leerboekje, dat goed bruikbaar is op de basisschool. Niveau: pre-A1, 200 hoofdwoorden. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Engels | 9781407133683

Titel Tintin's daring escape
Auteur Nicole Taylor
Secundaire auteur Emma Grisewood ; Judy Brown ; Kirsten Mayer ; Steven Moffat ; Hergé
Type materiaal Boek
Uitgave London : Scholastic, 2012
Overige gegevens 32 p - ill - 23 cm - cd
Annotatie From 'The adventures of Tintin: Tintin's daring escape' written by Kirsten Mayer. Based on the screenplay by Steven Moffat and Edgar Wright & Joe Cornish. Derived from The adventures of Tintin series by Hergé
ISBN 9781407133683
PPN 363905278
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Ontvoeringen
Taal Engels

Relaties/Serie

Popcorn ELT readers. Level 1 : early beginner
Boek

Popcorn ELT readers. Level 1 : early beginner (2011-...)

vol.
Uitgeleend