Bobo show
DVD

Bobo show Bobo gaat kamperen (cop. 2013)/ acteurs Denise Van Boekel-Oort ... [et al.], regie Gerd Van Geel

Theatershow waarin Bobo en zijn vriend Tjerk meedoen aan een kampeerwedstrijd. Ze moeten vier opdrachten uitvoeren. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Eerste theatershow van het vrolijke blauwe konijn Bobo dat bekend is van het gelijknamige kleutertijdschrift en de website bobo.nl. Vanaf 2011, ter gelegenheid van het vijftigjarige bestaan van het tijdschrift, is ook een serie televisieprogramma's gemaakt die uitgezonden wordt op Nickelodeon en RTL Telekids. Nu is Bobo voor het eerst op tournee langs de Belgische en Nederlandse theaters*. Bobo doet samen met zijn vriend Tjerk mee aan een kampeerwedstrijd. Ze moeten vier opdrachten uitvoeren, maar merken al snel dat ze meer kans maken om te winnen als ze samenwerken. Het publiek wordt rechtstreeks aangesproken om mee te doen en leert ook nog wat. Zo benoemen ze lichaamsdelen, tellen, lossen raadsels op en zingen vrolijke liedjes zoals het Huppellied, Bobo doe-lied en Pannenkoekenrock. Het zijn vrolijke, onschuldige avonturen. Bert Hertogs (Concertnews.be, i) noemt het 'Een uiterst educatieve voorstelling dus, die weliswaar traag verloopt. (...) Denise van Boekel-Oort (Bobo) en Kristel van Grunsven (Tjerk) hebben ook erg veel tekst.' Hij vindt de show met 75 minuten iets te lang voor de kleuterdoelgroep. De liedjes zijn ook apart te beluisteren. Een leuke en educatieve show. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 5414233174592

Titel Bobo show : Bobo gaat kamperen
Uniforme titel Bobo gaat kamperen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Gerd Van Geel ; Denise Van Boekel-Oort
Type materiaal DVD
Uitgave [Schelle] : Studio 100, cop. 2013
Overige gegevens 1 dvd-video (ca. 70 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Nederlands gesproken - Registratie van de voorstelling: Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk ; 1 mei 2013 - Bevat tevens: Kies een liedje
ISBN 5414233174592
PPN 364135344
Thematrefwoord Kamperen
Taal Nederlands