Teenage Mutant Ninja Turtles
DVD

Teenage Mutant Ninja Turtles De opkomst van de Turtles (cop. 2013)/ cast Sean Astin ... [et al.]

Vier gemuteerde schildpadden zijn experts op het gebied van de ninja vechtkunst. In New York gaan ze de strijd aan met kwaadaardige vijanden. Vanaf ca. 10 jaar.

Recensie

Derde televisie cgi-animatieserie over de vier gemuteerde schildpadden die zeer bedreven zijn in de ninja vechtkunst. De vier 'ninja turtles' zijn broers en waren ooit gewone schildpadden. Maar door de werking van een geheimzinnige substantie zijn ze gemuteerd tot meer dan mensgroot. Hun meester, de rat Splinter, heeft hen getraind in de oosterse vechtkunst. Ze leven in de riolen van New York, maar nu is het tijd dat ze de wereld boven de grond verkennen. Ze gaan de strijd aan met vele kwaadaardige vijanden zoals de buitenaardse Kraang en raken bevriend met enkele mensen. De Ninja Turtles begonnen hun leven in 1984 als striphelden, gevolgd door een animatieserie in de jaren negentig, drie bioscoopfilms, computerspellen enz. Dawn Hunt (Dvd Verdict, i) prijst in deze nieuwe serie de slapstick humor maar waarschuwt dat het geweld niet alleen 'cartoon violence' is. Randy Miller (Dvd Talk, i) vindt dat de serie een fantastische start maakt, met een eigen identiteit met een mooie mix van actie, oude en bekende gezichten en veel 'juvenile' humor.' De serie wordt vanaf 2012 uitgezonden op Nickelodeon en ontving diverse nominaties voor Annie en Emmy Awards. Deze dvd bevat de eerste vijf afleveringen van het eerste seizoen. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Meerdere talen | 5050582941739

Titel Teenage Mutant Ninja Turtles : De opkomst van de Turtles
Uniforme titel De opkomst van de Turtles
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Sean Astin
Type materiaal DVD
Uitgave Hilversum : Paramount Pictures, cop. 2013
Overige gegevens 1 dvd-video (ca. 132 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie 6 talen gesproken waaronder Nederlands - Videoversie van de animatiefilms voor Nickelodeon: Verenigde Staten : Viacom International, 2012 - Bevat: De opkomst van de Turtles ; Turtle-temperament ; Nieuwe vriend, oude vijand ; Ik denk dat hij Baxter Stockman heet ; Kraangbot - Bevat tevens: De mutatie van een scene: de opkomst van de Turtles deel 1
ISBN 5050582941739
PPN 362919429
Genre science-fiction
Taal Meerdere talen