De wereld volgens Karl
Boek

De wereld volgens Karl witz en wijsheid van Karl Lagerfeld (cop. 2013)/ samengest. door Jean-Christophe Napias, Sandrine Gulbenkian, voorw. door Patrick Mauriès ; ill. door Charles Ameline ; [vert. uit het Engels: Christelle Bogaert]

Verzameling citaten van de Duitse modekoning over mode, cultuur, stijl, liefde, zijn moeder, boeken, zichzelf en andere thema's.

Aanwezigheid

Recensie

Verzameling citaten over mode, cultuur, stijl, liefde, zijn moeder, boeken, zichzelf en andere thema's van modekoning Karl Lagerfeld. Met citaten als: Trendy is de laatste fase voor ordinair. - Ik vind het niet erg een monster te zijn, maar er zijn grenzen. - Gelukkig zijn? Neen, zo ambitieus ben ik niet. - Waar ik mijn energie vandaan haal? AVK (Afgunst, Verlangen en Kracht). - Je ontwerpt pas echt als je tegen geijkte opvattingen ingaat. - Mijn zonnebril is mijn boerka voor mannen. - Jeugdigheid is een club waarvan elk lid ooit zal worden uitgesloten. - Ik kan niet leven zonder boeken. Een kamer zonder boeken is doods. - Mijn moeder had lef. In vergelijking met haar ben ik een bange wezel - Mode? Alles is mode!. Scherp, geestig en provocerend, zoals de meester zelf. Stijlvol uitgevoerd met verschillende lettertypen en bijpassende zwart-witillustraties (geen foto's van zijn werk). Met een voorwoord van de schrijver Patrick Mauriès en bronvermeldingen.

Specificaties

Nederlands | 9789401412797

Titel De wereld volgens Karl : witz en wijsheid van Karl Lagerfeld
Auteur Karl Lagerfeld
Secundaire auteur Jean-Christophe Napias ; Sandrine Gulbenkian ; Christelle Bogaert
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, cop. 2013
Overige gegevens 172 p - ill - 25 cm
Annotatie Met lit. opg - Vert. van: The world according to Karl. - London : Thames & Hudson, 2013
ISBN 9789401412797
PPN 364549734
Rubriekscode 907.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Lagerfeld, Karl; Citaten
PIM Rubriek Uiterlijk
PIM Trefwoord Lagerfeld