Spannend spel met Plaza Patatta
Boek

Spannend spel met Plaza Patatta omnibus (cop. 2013)/ Nanda Roep, tek. van Silvester

De vader van Lotte en Luna heeft een kinderrestaurant in de boerderij waar ze wonen. Ze beleven er allerlei avonturen. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Bundeling van vier verhalen uit de serie 'Plaza Patatta'*. De vader van Lotte en Luna heeft een kinderrestaurant in de boerderij waar ze wonen. Ze beleven er allerlei avonturen. Humoristische en tikkeltje spannende verhalen met soms sprookjesachtige elementen, waarin de zussen hun vader proberen te helpen met koken. Het niet alledaagse gezin, met een beroemde en lieve moeder (operazangeres), gekke en lieve vader die de zussen veel vrijheid geeft, zal tot de verbeelding spreken. Vlot leesbare verhalen in korte hoofdstukken. Perfect bij het verhaal passende, komische zwart-witte penillustraties, verschillend van grootte. Aan het begin van elk verhaal worden de hoofdpersonen voorgesteld en de verhalen eindigen met een aantal eenvoudige recepten van het restaurant. Eerder verscheen een omnibus met de eerste drie delen uit de serie*. Het geheel is helaas in een vrij kleine letter gedrukt. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789490983222

Titel Spannend spel met Plaza Patatta : omnibus
Uniforme titel Een giftige indringer Help, wie klopt daar? Stille nacht angstige nacht De geheimzinnige ober
Auteur Nanda Roep
Secundaire auteur Silvester"
Type materiaal Boek
Uitgave [Apeldoorn] : Nanda, cop. 2013
Overige gegevens 256 p - ill - 22 cm
Annotatie Bevat: Een giftige indringer ; Help, wie klopt daar? ; Stille nacht angstige nacht ; De geheimzinnige ober. - Oorspr. uitg. met tek. van Georgien Overwater: Amsterdam : Leopold, cop. 2005, cop. 2006, cop. 2006, cop. 2007. - (Plaza Patatta) ; Bijgerechten (recepten)
ISBN 9789490983222
PPN 362964475
Thematrefwoord Koken ; Sinterklaas ; Kerstmis
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Plaza Patatta
Boek

Plaza Patatta (2003-...)

vol.
Uitgeleend