Plop en de wenssteen
DVD

Plop en de wenssteen (cop. 2013)/ [met] Walter De Donder ... [et al.]

Als Plop jarig is krijgt hij van Kabouter Klus een wenssteen. Hij wenst dat het honderd dagen lang elke dag zijn verjaardag is. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Special van de Studio 100-creatie Kabouter Plop met de bekende hoofdrolspelers: Walter De Donder, Aimé Anthoni, Chris Cauwenberghs en Agnes De Nul. Plop is jarig; er is taart en hij krijgt cadeautjes. Van Kwebbel krijgt hij een sjaal en van Lui een hoofdkussen. Alleen Klus heeft niet aan een cadeautje gedacht. Omdat Klus, als hij niets geeft, zelf geen cadeautje krijgt als hij jarig is, haalt hij buiten snel een kei. Hij liegt dat het eigenlijk een wenssteen is; Plop mag één wens doen en die zal dan uitkomen. Plop gelooft niet in de wenssteen, maar hij doet toch een wens. Hij wenst dat het honderd dagen lang elke dag zijn verjaardag is. Klus is erg verrast en wil natuurlijk niet toegeven dat de wenssteen vals is. Daarom zorgt hij ervoor dat iedereen denkt dat het echt elke dag Plops verjaardag is. Naast de film zijn er nog acht verhaaltjes toegevoegd en een nieuwe videoclip. Bekend van Zappelin. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 5414233174806

Titel Plop en de wenssteen
Uniforme titel Plop De wenssteen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Walter De Donder
Type materiaal DVD
Uitgave [Schelle] : Studio 100, cop. 2013
Overige gegevens 1 dvd-video (ca. .. min.) - kleur, geluid
Annotatie Nederlands gesproken - Videoversie van de film: België : Studio 100 - Bevat tevens: Videoclip ; 8 extra verhaaltjes
ISBN 5414233174806
PPN 369206932
Genre sprookjes
Thematrefwoord kabouters
Taal Nederlands