Frank en Frey 2
DVD

Frank en Frey 2 (cop. 2007)/ dir. by Jim Kammerud, prod. by Ferrell Barron ; orig. mus. by Joel McNeely

Avonturen van de vos en het jachthondje die elkaar even uit het oog verliezen als Frank zich aansluit bij een hondenmuziekbandAvonturen van het hondje Frank en het vosje Frey die elkaar even uit het oog verliezen als Frank zich aansluit bij een hondenmuziekband. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Disney direct-op-video-vervolg uit 2006 op de klassieke animatiefilm 'Frank en Frey'*. Het jachthondje Frank en het vosje Frey groeien op als dikke vrienden, totdat ze beseffen dat ze eigenlijk vijanden zijn. In deze film keert het tweetal terug naar hun kindertijd. Als de kermis in de stad komt, sluit Frank zich aan bij een hondenmuziekband en vergeet daarbij zijn vriendje Frey. Hun vriendschap wordt op de proef gesteld. De film bevat diverse liedjes in country-stijl. Recensenten reageren verdeelt. Mike Pinsky (Dvd-Verdict, i) heeft weinig positiefs te melden. Joe Leydon (Variety, 11-12-'06) vindt de film echter 'voldoende geanimeerd om alle leden van de doelgroep te vermaken. De technische waarden zijn standaard voor een Disney direct-to-video product.' Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Meerdere talen

Titel Frank en Frey 2
Uniforme titel The fox and the hound 2 Rox et Rouky 2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jim Kammerud
Type materiaal DVD
Uitgave [S.l.] : Buena Vista Home Entertainment, cop. 2007
Overige gegevens 1 dvd-video (67 min.) - kleur, geluid - .. cm
Annotatie Ook bekend o.d.t.: The fox and the hound 2. - Prod.: Verenigde Staten : DisneyToon Studios etc., 2006. - Vijf talen gesproken waaronder Nederlands, vijf talen ondertiteld waaronder Nederlands - Bevat ook o.a.: Spel: hond-ster-mixer ; videoclip van You know I will ; Goofy en Wilbur
PPN 300698321
Taal Meerdere talen