Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Jagers met arendsogen
Boek

Jagers met arendsogen (cop. 2013)/ Charlotte Guillain, [vert. uit het Engels: Karin Beneken-Kolmer]

Hoe snel kan een steenarend duiken? Lees hoe arenden leven en hun prooi vangen. Met grote kleurenfoto's. Ook makkelijk lezen, vanaf ca. 8 t/m 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dit boek zoomt in op de arend. Het is een verzorgde, handzame uitgave uit de reeks 'In het wild'* binnen de uitgebreide makkelijk-lezen-serie 'Lees mij!'. We lezen onder andere hoe de roofvogels eruitzien, waar ze leven en hoe ze jagen en vliegen. De geboden informatie is helder, kernachtig en is geschreven op een toegankelijk leesniveau met eenvoudig woordgebruik. Moeilijke, in de tekst vetgedrukte woorden staan in de woordenlijst achterin. De kleurrijke lay-out is erg overzichtelijk en komt aantrekkelijk over. De vetgedrukte en omkaderde tekst van ongeveer vijf zinnen in grote letters wordt ondersteund met prachtig kleurenfoto's. In de foto's staan hier en daar kaders met toelichtingen (woorden, zinnen of wist-je-datjes). Achterin vinden we tips voor enige toepasselijke boeken en websites en een register. De serie 'Lees mij!', herkenbaar aan een logo, leent zich bij uitstek om kinderen te inspireren die moeite hebben met lezen. De uitgave heeft dan ook het vignet Makkelijk Lezen. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462020436

Titel Jagers met arendsogen
Auteur Charlotte Guillain
Secundaire auteur Karin Beneken-Kolmer
Type materiaal Boek
Uitgave Leidschendam : NBD Biblion, cop. 2013
Overige gegevens 32 p - ill., krt - 25 cm
Annotatie Met lit. opg., reg - Vert. van: Soaring eagles. - London : Raintree, cop. 2013. - (Walk on the wild side series)
ISBN 9789462020436
PPN 36278499X
Rubriekscode 598.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Arenden
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Arenden

Relaties/Serie

In het wild
Boek

In het wild (2013-...)

vol.
Uitgeleend
Lees-mij!
Boek

Lees-mij! (2011-...)

vol.
Uitgeleend