Let's talk about
Boek

Let's talk about seks, schaamhaar, scharrels en meer (cop. 2013)/ Nicolette Kluijver, [ill. Marije Wonder ; seksuoloog: Minke de Boer ; red. Aranka van der Pol]

De persoonlijke ervaringen van de schrijfster, afgewisseld met Wetenswaardigheden over seks.BNN-presentratrice Nicolette Kluijver vertelt openhartig over haar eigen ervaringen met masturbatie, tongzoenen en avonturen met mannen. Afgewisseld met weetjes over seks. Met veel zwart-witillustraties. Vanaf ca. 16 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Handzame uitgave over seks in het algemeen en de ervaringen van Nicolette Kluijver (1984) in het bijzonder. Zij is bekend van onder andere het door BNN uitgezonden tv-programma Spuiten en Slikken. Hiervoor maakt ze bijzondere reportages, bijvoorbeeld over het verkleinen van schaamlippen bij een vrouw die daar echt last van heeft. Deze operatie en Nicolettes gedachten hierbij beschrijft zij in dit boek. Maar ook een van haar dates die helemaal niet bracht wat ze ervan gehoopt had op het gebied van zoenen: 'Hij beantwoordde mijn zoen met een gigantische lap vlees die hij achter in mijn keel duwde.' Hierbij staan speels vormgegeven cijfers waaruit blijkt dat je 34 gezichtsspieren gebruikt en 5 tot 26 calorieën verbrandt bij zoenen. Deze en ook iets serieuzere feiten zijn verzorgd door seksuologe Mieke de Boer (1981). Achttien hoofdstukken met titels als Schaamhaar, Soorten en maten, Seks en drugs, Spirituele orgasmen, Van achteren, Zin en zwanger. Kleine uitgave met speelse vormgeving; kleine druk; voorzien van veel zwart-wittekeningen. Achterin staat een literatuuropgave. Zeer prettig leesbaar voor mannen en vrouwen, het meest gericht op heteroseksualiteit, hoewel homoseksualiteit wel genoemd wordt. Vanaf ca. 16 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044624236

Titel Let's talk about : seks, schaamhaar, scharrels en meer
Auteur Nicolette Kluijver
Secundaire auteur Marije Wonder ; Aranka van der Pol
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave [Amsterdam] : Keff & Dessing Publishing, cop. 2013
Overige gegevens 192 p - ill - 18 cm
Annotatie Uitg. in samenw. met Amsterdam : Prometheus - Met lit. opg
ISBN 9789044624236
PPN 363222502
Rubriekscode 615.51
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Seksuele voorlichting
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Seksuele voorlichting