Lego Star Wars
Boek

Lego Star Wars de Yoda-kronieken (cop. 2013)/ door Daniel Lipkowitz, [red. Elizabeth Dowsett ... et al. ; aanvullende fotogr. door Gary Ombler ; vert. uit het Engels Olav Beemer]

Maak kennis met Yoda, de Jedi-meester die als poppetje verscheen in de wereld van Lego Star Wars. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Recensie

Vrij grote uitgave met afbeeldingen en informatie over Yoda, de Jedi-meester uit Star Wars, die als Lego-poppetje is verschenen. Op iedere spread wordt een apart thema uit zijn leven toegelicht, zoals zijn afkomst, vrienden en vijanden. In tekstballonnen en verschillende kaders wordt de informatie gegeven. Bevat veel termen uit Star Wars, die voor een niet liefhebber niet altijd te begrijpen zijn. De speelse vormgeving van de pagina's doet druk aan. Er is veel gebruik gemaakt van kleuren, verschillende lettertypes en -groottes en vele kleurenfoto's en andere illustraties. Bevat een woordenlijst en een register. In het dikke omslag van het handelsexemplaar is een speciaal voor deze uitgave gemaakt poppetje* toegevoegd. In 2012 verscheen 'Lego Star Wars: alle figuren'**. Voor de liefhebber van Lego en Star Wars een interessant en mooi vormgegeven boek, waarbij het de vraag blijft of Lego-poppetjes en Star Wars (gezien het feit dat de films volgens Kijkwijzer geschikt zijn voor 12+) wel bij dezelfde doelgroep passen. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048817849

Titel Lego Star Wars : de Yoda-kronieken
Uniforme titel De Yoda-kronieken Star wars
Auteur Daniel Lipkowitz
Secundaire auteur Elizabeth Dowsett ; Gary Ombler ; Olav Beemer
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Moon, cop. 2013
Overige gegevens 63 p - ill - 29 cm - 1 minipoppetje
Annotatie Met reg - Vert. van: Lego Star Wars the Yoda chronicles. - New York : DK Publishing, 2013
ISBN 9789048817849
PPN 355395029
Rubriekscode 624.19
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Lego Star Wars; Catalogi
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Speelgoed