Suits. Seizoen 1
DVD

Suits. Seizoen 1 ([2013])/ Aaron Korsh, Gabriel Macht, Patrick J. Adams ; directed by Gabriel Macht

Mike Ross werkt voor een vooraanstaand advocatenkantoor in Manhattan en houdt zorgvuldig geheim dat hij niet is afgestudeerd.

Recensie

Amerikaanse televisieserie van USA Network. Mike Ross is een briljante, maar ongemotiveerde ex-student die om aan geld te komen voor andere studenten de toelatingstest maakt voor de rechtenfaculteit. Door een toeval wordt Mike aangenomen als partner door bedrijfsjurist Harvey Specter bij een vooraanstaand advocatenkantoor in Manhattan. Door zijn grote kennis en fotografische geheugen wordt hij, na een aantal beginnersfouten, een kei in het vak, maar hij en Harvey moeten zorgvuldig geheim houden dat hij niet is afgestudeerd. In de hoofdrollen Patrick J. Adams in zijn eerste grote rol, Gabriel Macht (The Spirit), Meghan Markle en Gina Torres. Josh Rode (DVD Verdict, i) vindt dat de serie volgens een bekende formule is gemaakt, maar wel een formule die goed werkt dankzij een goed script, goede regie en sterke acteurs. Twaalf afleveringen van seizoen 1 (2011), met enkele extra's.

Specificaties

Engels | 5050582939200

Titel Suits. Seizoen 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Gabriel Macht ; Patrick J. Adams ; Kevin Bray
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2013]
Overige gegevens 3 dvd-video's (ca. 9 uur) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Engels of Frans gesproken, Nederlands of Frans ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten, 2011 - Bevat ook onder meer: Deleted scenes ; Outtakes ; Gag reel
ISBN 5050582939200
PPN 369829786
Thematrefwoord Advocaten
Taal Engels

Relaties/Serie

Suits
Boek

Suits (2013-...)

vol. Seizoen 1
Uitgeleend