Luisterkind
Boek

Luisterkind luisteren naar kinderen, praten op zielsniveau : een baanbrekende methode die geen grenzen kent! ([2013])/ Diana van Beaumont, redactie: Kitty Corrects

Beschrijving van vele kinderen met problemen die door de auteur zijn geholpen door zich op hen af te stemmen en te luisteren naar wat hen dwarszit.

Aanwezigheid

Recensie

Dit boek vertelt over de methode 'Luisterkind', een methode die door de auteur is ontwikkeld en waarmee zij op zielsniveau luistert naar en praat met kinderen. Doordat de auteur luistert, vraagt en samen met het kind kijkt naar het probleem, vinden ze samen een oplossing. De methode vormt geen belasting voor het kind aangezien de 'afstemming' plaatsvindt op afstand. De auteur werkt sinds 2011 met de Luisterkind-methode en helpt sindsdien zoveel mogelijk kinderen, binnen en buiten Europa. Het boek geeft een groot scala aan voorbeelden van afstemmingen (52) aan de hand van verschillende onderwerpen zoals een probleem uit een vorig leven, een auralifter, emotionele problemen en fysieke problemen. Het leest makkelijk en vlot, en laat zien wat de mogelijke uitkomsten kunnen zijn. De hoofdboodschap is: luister met open hart naar de kinderen.

Specificaties

Nederlands | 9789075145267 | 218 pagina's

Titel Luisterkind : luisteren naar kinderen, praten op zielsniveau : een baanbrekende methode die geen grenzen kent!
Auteur Diana van Beaumont
Secundaire auteur Kitty Corrects
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Schors, [2013]
Overige gegevens 218 pagina's - 22 cm
ISBN 9789075145267
PPN 36342024X
Rubriekscode 424
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spirituele geneeswijze; Kinderen ; Telepathie
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Spirituele geneeswijze