Otto met  vakantie naar de zon
Boek

Otto met vakantie naar de zon ([2013])/ Tom Schamp

Twee zoekplatenboeken over Otto die met zijn vader op vakantie gaat. Ze reizen met het vliegtuig naar de zon en gaan met de auto op skivakantie. Groot hardkartonnen prentenboek met kleurrijke illustraties, dat halverwege gedraaid moet worden. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

De gelauwerde Vlaamse illustrator Tom Schamp bundelde de eerder uitgebrachte 'Otto in de sneeuw'* en 'Otto in de luchthaven'** op dusdanig knappe wijze dat ze een prachtig geheel vormen. De verhalen over Otto de kat zijn zogenaamde lusboeken, die je in twee richtingen kunt lezen. Bovendien kun je deze uitgave omkeren, om het tweede verhaal te lezen. We volgen Otto en zijn vader in het ene verhaal op hun autoreis naar de wintersport en in het andere verhaal reizen Otto en zijn vader met het vliegtuig naar de zon. De illustraties zijn een lust voor het oog en staan garant voor uren kijkplezier. Zelfs als je het boek meerdere malen hebt gelezen, zul je nieuwe verrassende elementen ontdekken. De jonge lezer zal genieten van de kleurrijke, humoristische tekeningen waarin zoveel te ontdekken valt en de vele grapjes van de illustrator zullen volwassenen absoluut bekoren. Zo staan er op de luchthavenborden Rio de Fevreiro, Caipirinha, Sydney (Pollack) en de vlucht naar Dallas Da1963 is deceased, een verwijzing naar de moord op J.F. Kennedy. Kortom, een heerlijk boek waar iedereen van zal genieten. Uitgave in groot formaat, waarvan alleen de hardkartonnen pagina's afgeronde hoeken hebben. Zeer geslaagde uitgave. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789401412186

Titel Otto met vakantie naar de zon
Uniforme titel Otto met vakantie naar de sneeuw
Auteur Tom Schamp
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2013]
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - illustraties - 35 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Lannoo's lusboek en Dubbelboek - Keerdruk met: Otto met vakantie naar de sneeuw. - Oorspronkelijke titel: Otto in de sneeuw. - Copyright 2010 - Oorspronkelijke titel: Otto in de luchthaven. - Copyright 2012
ISBN 9789401412186
PPN 370125649
Thematrefwoord Vakanties ; Reizen ; Luchthavens ; Wintersport ; Zoekplatenboeken
Taal Nederlands