On the road
Boek

On the road autobiografie (2013)/ Richard Hammond, vertaald [uit het Engels] door Daan Dekker en Waldemar Noë ; met medewerking van Karel Hubert

De Britse presentator van het televisieprogramma Top Gear vertelt over zijn leven en zijn fascinatie voor snelheid en voertuigen.

Recensie

In acht hoofdstukken en aan de hand van zijn avonturen met acht voertuigen (op de achterbank van zijn vaders auto, zijn eerste racefiets, motorfiets, tot en met zijn eerste auto's) vertelt de auteur, een van de presentatoren van het populaire Engelse BBC-autoprogramma Top Gear, over zijn jeugd en eerste schreden op het pad der volwassenheid. Over zijn kindertijd, schooljaren, familie, eerste verliefdheden, tijd op de kunstacademie, uitgaan, trektochten en eerste baantjes, onder meer op een kippenboerderij en als freelance-radiopresentator. Maar altijd is er op de achtergrond die fascinatie met snelheid en voertuigen. Vlot, met humor en de nodige zelfspot geschreven jeugdherinneringen van een bekende televisiepresentator. Met twee katernen kleuren- en zwart-witfoto's.

Specificaties

Nederlands | 9789400403871 | 203 pagina's

Titel On the road : autobiografie
Auteur Richard Hammond
Secundaire auteur Daan Dekker ; Karel Hubert ; Waldemar Noe
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Thomas Rap, 2013
Overige gegevens 203 pagina's, 16 ongenummerde pagina's platen - foto's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: On the road : growing up in eight journeys - my early years. - London : Hachette, (c)2013
ISBN 9789400403871
PPN 36322176X
Rubriekscode 657.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Hammond, Richard; Autobiografieën
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Hammond