Vervul je dromen
Boek

Vervul je dromen wonderen verrichten in een handomdraai ([2013])/ Lynn Woodland, vertaling [uit het Engels]: Wilma Wedman

Praktische handvaten om met behulp van intentie de werkelijkheid te veranderen. Met visualisaties, experimenten, meditaties en oefeningen.

Aanwezigheid

Recensie

Heldere uitleg over het nulpuntveld en de kracht van het collectief, over grenzen van tijd en ruimte heen. De werkelijkheid wordt beïnvloed door de kracht van de geest. Men kan intentie vooruitsturen naar een belangrijke gebeurtenis in de toekomst, maar volgens de auteur kan ook het verleden veranderd worden. Zij wisselt theorie af met ervaringen en lardeert dit met praktische oefeningen, experimenten, visualisaties en meditaties. Dit alles om wonderen te laten gebeuren voor jezelf en de ander. Zie het verschil tussen plezierige anticipatie vervuld met vreugde van het moment, tegenover gehechtheid en angst. Ga uit van je passie, sta open voor wonderen, maar hecht niet aan het resultaat. Het boek gaat eigenlijk nog meer over hoe je contact maakt met en opgaat in het energieveld van liefde. De auteur roept op de paradigmaverschuiving te ervaren van het newtoniaanse beeld van de werkelijkheid (deeltjesbewustzijn) naar de wereld van de kwantumfysica (golfwerkelijkheid). De auteur, ervaren hulpverlener en oprichter van een crisiscentrum, verbindt wetenschappelijke inzichten met praktische spiritualiteit.

Specificaties

Nederlands | 9789401301169 | 205 pagina's

Titel Vervul je dromen : wonderen verrichten in een handomdraai
Auteur Lynn Woodland
Secundaire auteur Wilma Wedman
Type materiaal Boek
Uitgave Haarlem : Altamira, [2013]
Overige gegevens 205 pagina's - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Making miracles. - Vancouver, Canada : Namaste Publishing, (c)2011
ISBN 9789401301169
PPN 363080961
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spiritualiteit ; Zelfverwerkelijking
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Spiritualiteit